Rowenta Premium Care Hot Air Brush CF7830F0kodralnik-sušilec

Rowenta Premium Care Hot Air Brush CF7830F0 kodralnik-sušilec
Rowenta Premium Care Hot Air Brush CF7830F0 kodralnik-sušilec
Brezplačna dostava
Skrij izdelke s posebnim popustom
Koda: ROW0018 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
petek 29. 5. 2020

Opis izdelka Rowenta Premium Care Hot Air Brush CF7830F0
Lastnosti

Kodralnik za lase Rowenta Premium Care Hot Air Brush CF7830F0 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah.

Lastnosti:

  • možnost uravnavanja temperature
  • funkcija ionizacije
  • sestavni del so nadomestni nastavki

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Navodila za uporabo najdete TUKAJ

Lastnosti

Vrsta napajanja
omrežno

O blagovni znamki Rowenta

Rowenta je tradicionalna in zelo priljubljena nemška znamka aparatov za nego las in za žensko ter moško britje. Po zaslugi visoke kakovosti svojih izdelkov že od leta 1909 privlači tudi najbolj zahtevne stranke. Od samega začetka si Rowenta prizadeva prispevati k vsakdanjemu izboljševanju življenja ljudi, in sicer preko inteligentnih rešitev, ki nudijo odlične rezultate tudi pri dolgoročni uporabi.

Tehnološki napredek brez konkurence, izdelan dizajn in visok nivo praktičnosti znamko spremljajo že od začetka in povezujejo vse izdelke. Likalnik za lase Rowenta, kodralnik za lase, sušilec Rowenta, depilator ali brivnik za moške predstavljajo le delček aparatov, ki vam olajšajo vsakodnevno nego za lase in telo.

Atributi, kot so kakovost, trajnost, izdelan dizajn in poudarek na ekologiji, se odražajo v celotnem portfelju znamke in prav zaradi teh lastnosti ustvarjajo aparati Rowenta pri zahtevnih potrošnikih trajen vtis.

Recenzija Rowenta Premium Care Hot Air Brush CF7830F0