RYOR Intensive Carepiling za obraz

RYOR Intensive Care piling za obraz
RYOR Intensive Care piling za obraz
50 ml
6,75

Koda: RYO1023 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

RYOR Intensive Care piling za obraz
| 1 kos | 6,75
DPD
četrtek 17. 10. 2019
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka RYOR Intensive Care
Lastnosti

Opis:

Piling Ryor Intensive Care zelo učinkovito in hkrati maksimalno nežno odpravlja s kože odmrle celice, prav tako kot tudi prekomerni sebum in vsakodnevne nečistoče. Zahvaljujoč temu je koža popolnoma čista in pripravljena za vpijanje aktivnih snovi iz drugih kozmetičnih proizvodov. Piling pušča kožo mehko in posvetljeno. Piling za kožo Ryor Intensive Care je dermatološko testiran, kar predstavlja jamstvo, da kože ne draži in ne povzroči neželenih reakcij. Piling kože ne izsušuje, temveč ji dodaja optimalno hidracijo. Hrepenite po zdravi in čisti koži, ki je polna svežine? Zahvaljujoč pilingu Ryor Intensive Care postane vaša želja resničnost.

Učinki:

  • odpravlja s kože odmrle celice in prekomerni sebum
  • kože ne izsušuje
  • kožo pušča nežno in svežo
  • je dermatološko testiran in kože ne draži

Tip kože:

Piling je primeren za mastno, normalno in mešano kožo.

Navodilo za uporabo:

Majhno količino pilinga nanesite na kožo in z nežnimi krožnimi gibi ga vmasirajte. Nato piling temeljito sperite in kožo očistite s pomočjo tonika. Piling uporabljajte enkrat na teden. Za kompletno nego svoje kože uporabljate piling skupaj z masko, pomirjevalno kremo in depigmentacijsko kremo iz serije Ryor Intensive Care.

Lastnosti

Konsistenca
piling
Starost
za vse starosti
Tip kože
mastna, mešana, normalna
Učinek
eksfoliacija

O blagovni znamki RYOR

Ryor je češka naravna kozmetika, ki že od leta 1991 ponuja svojim strankam izredno kakovostne izdelke za nego celega telesa. Izdelki od blagovne znamke Ryor so bogati z naravnimi aktivnimi snovmi, ki koži nudijo vse, kar potrebuje za svoj zdravi in lepi videz. V ponudbi blagovne znamke Ryor boste našli izredno kakovostne izdelke za nego kože, telesa, las in tudi edinstvene pripravke za sončenje. Češko podjetje Ryor je bilo ustanovljeno z glavnim ciljem, in sicer uvesti na trg resnično kakovostno kozmetiko, ki bo visoko učinkovita in dostopna za vsakega. Podjetje se je kmalu začelo razraščati in trenutno svoje proizvode uvaža v več kot 20 držav sveta. V času svojega obstoja je blagovna znamka Ryor dobila mnoge narodne in mednarodne nagrade. Vsi proizvodi Rior razvijajo v lastnih laboratorijih. Podjetje svojih proizvodov ne testira na živalih. Vsi izdelki Ryor so odobreni in testirani s strani Državnega zdravstvenega urada v Pragi. Privoščite si resnično kakovostno nego s češko naravno kozmetiko Ryor!

Recenzija RYOR Intensive Care

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!