Saffee Advancedlifting serum za obraz

Saffee Advanced lifting serum za obraz
Saffee Advanced lifting serum za obraz
10 ml
11,00

Koda: SFF02314 | Na zalogi
1
Darilo za vas
S kodo brands20 boste kupili izdelke izbranih blagovnih znamk za 20 % ceneje! Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 9. 6. 2020

Opis izdelka Saffee Advanced
Lastnosti

Uvrstite v vsakodnevni ritual nege kože serum za lifting Saffee advanced Wrinkle Filler. To je popolnoma intuitivno in enostavno. Prestižna dišava prave damaščanske vrtnice pa vsekakor prinese v ta negovalni ritual čutnosti.

Vsaka kapljica tega izjemno učinkovitega seruma deluje dobesedno čudežno na skupno remodelacijo kože in učinkovito zapolni gube ter nežne linije. Samo pet kapljic seruma tako že jamči očiten in takojšnji multi lifting učinek - napeta, utrjena koža in zapolnjene nežne linije ter gube v samo petih minutah od uporabe.

Lastnosti:

 • unikatni oljni serum s kapljalnikom v zamašku za bolj enostavno doziranje
 • močan multi lifting učinek in obstojna vlaga v koži ter potešitev vseh čutov
 • zelo hitro delovanje učinka – do pet minut od nanosa
 • napne in učvrsti kožo ter njene konture, zapolni gube in linije
 • na dogi rok izboljša gostoto i n polnost kože
 • se enostavno kombinira z dnevno/nočno nego in z drugimi serumi Saffee advanced

Sestava Wrinkle Filler:

 • 15 % rastlinskega skvalana – na dolgi rok izboljša vlago v koži, koža je bolj nežna in gladka
 • optimalna kombinacija dveh tipov oleo boosterjev – napne kožo in konture, zapolni gube in linije
 • vitamin E – spada med močnejše antioksidante za zaščito kožnih celic proti oksidativnemu stresu
 • jojobino olje – za popolnoma nežno, gladko kožo
 • damaščanska vrtnica – pravo olje vrtnice iz damaščanske vrtnice spremeni vsakodnevni ritual nege kože v prelep dogodek za vaša čustva

Kaj so oleo boosterji:
Oleo boosterji so zelo napredne, 100% naravne aktivne snovi, ki se pridobivajo iz patentirane tehnologije iz izbranih rastlinskih izvlečkov in olj. Znanstvene študije in merjenja potrjujejo izredne učinke teh mikro strukturiranih oljnih izvlečkov na kožo. V serumu za lifting kože Saffee advanced Wrinkle Fillese v recepturi uporablja kombinacija kar dveh različnih oleo boosterjev:

 • aktivne bio molekule iz cveta opuncije in olja kamelina – zelo močni antioksidanti, vlažijo in nahranijo
  → študija je pokazala že po eni uri od nanosa povečanje vlage v koži za 67 % v primerjavi s placebom (za 2% oleo boosterja v recepturi)
 • izvleček iz plamenke, grahovec, koencim Q10 a vitamin E – glavne sestavine v 2. oleo boosterju, imajo edinstven multi lifting učinek
  → klinične študije so pokazale takojšnjo redukcijo primarnih gub do 25 % v obdobju petih minut (v primerjavi s placebo izdelkom) in redukcijo gub do 200 % po 28 dnevih uporabljanja 2× dnevno (za 1 % oleo boosterja v primerjavi z drugim izdelkom.
  → druge študije pa so pokazale takojšnji učinek na napeto (redukcija kožnega mikroreliefa), po 56 dneh uporabe je bil mikrorelief gub tudi pri zreli koži manjši za 6,6 %, koža je bila tudi na oko mlajša, gube kar se da zmanjšane, izboljšal pa se je tudi tonus, gostota in elastičnost kože.

Kako uvrstiti Wrinkle Filler v vsakodnevni ritual nege kože:
Zjutraj in zvečer nanesite per kapljic oljnega seruma na očiščeno in tonizirano kožo, ki je brez ličil. S pomočjo kapljalnika v zamašku stekleničke nanesite po kapljicah serum na čelo, obraz, brado in pod ličnice. S prsti nežno razmažite po koži. Nato nanesite na dnevno/nočno kremo po želji.

Naš nasvet:
Oljni serumi Saffee advanced se zelo enostavno kombinirajo z ostalimi izdelki za nego obraza, prav tako pa se zelo dobro kombinirajo med seboj. Zato imejte doma več tipov serumov in jih uporabljajte v svojem ritualu glede ena trenutne potrebe vaše kože ali vašega razpoložena.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
proti staranju, lifting učinek, prehrana
Kdaj uporabljati
za dan in noč

Recenzija Saffee Advanced