Sally Hansen Color Therapynadlak za nohte z arganovim oljem

Sally Hansen Color Therapy nadlak za nohte z arganovim oljem
Sally Hansen Color Therapy nadlak za nohte z arganovim oljem
14,7 ml
7,90

Koda: SHN01904 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 8. 2020

Opis izdelka Sally Hansen Color Therapy
Lastnosti

Lak za nohte Sally Hansen Color Therapy vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte.

Lastnosti:

  • udobno se nanaša
  • krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju
  • ima dolgotrajen učinek
  • zagotavlja visok sijaj

Navodilo za uporabo:
Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.

Lastnosti

Aktivne snovi
arganovo olje
Tip laka
top coat

O blagovni znamki Sally Hansen

p>Kozmetika Sally Hansen | Sally Hansen spada med najbolj uspešne blagovne znamke na področju nege za nohte. Poimenovana je po svoji ustanoviteljici, ki je na koncu 60. let prejšnjega stoletja ustvarila zaščitni in krepilni lak Hard As Nail. Ta je hitro postal popularen med širšo javnostjo, pa tudi med profesionalnimi manikerji.
Kozmetika za nohte Sally Hansen, ki vsebuje rastlinske izvlečke in ekskluzivne sestavine kot na primer biserni protein ali koralni kalcij, ki dodajata nohtom potrebne vitamine in minerale in preprečujeta njihovo izsuševanje. V sestavi ne boste našli nobenih formaldehidov, DBP (dibutil ftalata) niti toluena in je testirana izključno s pomočjo alternativnih postopkov – ne na živalih.
Sally Hansen je trenutno svetovna številka ena na področju proizvodnje barv za nohte, pri čemer izkorišča svoje bogate izkušnje in sodelovanje z vodilnimi modnimi oblikovalci. Osredotoča se na zdravljenje poškodovanih nohtov (krepilni laki, hranilna olja itd.) in ne nazadnje tudi na odpravljanje dlak.
Filozofija Sally Hansen je enostavna – izobraževati stranke in razvijati kakovostne, učinkovite pripravke, ki se enostavno uporabljajo in hkrati so cenovno sposobni konkurenčnega boja. Pomembno je omeniti, da podjetje ponuja tudi različna orodja za manikuro – pincete, pilice, škarjice itd.

Recenzija Sally Hansen Color Therapy