Sally Hansen Eazy Tweezy

pinceta s poševno konico in udobnim ročajem

1×
Sally Hansen Eazy Tweezy pinceta s poševno konico in udobnim ročajem
pinceta s poševno konico in udobnim ročajem
5,00

Koda: SHN1487 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Sally Hansen Eazy Tweezy
pinceta s poševno konico in udobnim ročajem | 5,00

Opis kozmetike Sally Hansen Eazy Tweezy

Opis:
Pinceta s poševno konico in udobnim ročajem Sally Hansen Easy Tweezy lahko varčno odstrani vsako dlačico vaših obrvi. Je idealna za delo med obrvmi ali nad obrvmi. Inovativen udoben ročaj nad konico zagotavlja še bolj točno puljenje posameznih dlačic. Posebno oblazinjen ročaj nudi vašemu ritualu kontrolo in udobje. Pinceta Sally Hansen Eazy Tweezy je izdelana iz nerjavečega jekla.

Navodilo za uporabo:
Pod zmernim kotom pulite posamezne neželene dlačice vaših obrvi. S hitrim potegom pulite posamezne dlačice, dokler ne boste zadovoljni z obliko vaših obrvi.

O blagovni znamki Sally Hansen

Kozmetika Sally Hansen | Sally Hansen spada med najbolj uspešne blagovne znamke na področju nege za nohte. Poimenovana je po svoji ustanoviteljici, ki je na koncu 60. let prejšnjega stoletja ustvarila zaščitni in krepilni lak Hard As Nail. Ta je hitro postal popularen med širšo javnostjo, pa tudi med profesionalnimi manikerji.
Kozmetika za nohte Sally Hansen, ki vsebuje rastlinske izvlečke in ekskluzivne sestavine kot na primer biserni protein ali koralni kalcij, ki dodajata nohtom potrebne vitamine in minerale in preprečujeta njihovo izsuševanje. V sestavi ne boste našli nobenih formaldehidov, DBP (dibutil ftalata) niti toluena in je testirana izključno s pomočjo alternativnih postopkov – ne na živalih.
Sally Hansen je trenutno svetovna številka ena na področju proizvodnje barv za nohte, pri čemer izkorišča svoje bogate izkušnje in sodelovanje z vodilnimi modnimi oblikovalci. Osredotoča se na zdravljenje poškodovanih nohtov (krepilni laki, hranilna olja itd.) in ne nazadnje tudi na odpravljanje dlak.
Filozofija Sally Hansen je enostavna – izobraževati stranke in razvijati kakovostne, učinkovite pripravke, ki se enostavno uporabljajo in hkrati so cenovno sposobni konkurenčnega boja. Pomembno je omeniti, da podjetje ponuja tudi različna orodja za manikuro – pincete, pilice, škarjice itd.