Sally Hansen Hard As Nails Advanced Hard as Nails

krepilni lak za šibke in poškodovane nohte

Sally Hansen Hard As Nails Advanced Hard as Nails krepilni lak za šibke in poškodovane nohte
Sally Hansen Hard As Nails Advanced Hard as Nails krepilni lak za šibke in poškodovane nohte
13,3 ml
3,90

Koda: SHN01900 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Sally Hansen Hard As Nails Advanced Hard as Nails
13,3 ml | 3,90

Opis izdelka Sally Hansen Hard As Nails Advanced Hard as Nails

Lak za nohte Sally Hansen Hard As Nails Advanced Hard as Nails vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte.

Lastnosti:

  • okrepi in učvrsti nohte
  • bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov
  • gladi površino nohtov

Navodilo za uporabo:
Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja. Uporabljajte redno.

O blagovni znamki Sally Hansen

Kozmetika Sally Hansen | Sally Hansen spada med najbolj uspešne blagovne znamke na področju nege za nohte. Poimenovana je po svoji ustanoviteljici, ki je na koncu 60. let prejšnjega stoletja ustvarila zaščitni in krepilni lak Hard As Nail. Ta je hitro postal popularen med širšo javnostjo, pa tudi med profesionalnimi manikerji.
Kozmetika za nohte Sally Hansen, ki vsebuje rastlinske izvlečke in ekskluzivne sestavine kot na primer biserni protein ali koralni kalcij, ki dodajata nohtom potrebne vitamine in minerale in preprečujeta njihovo izsuševanje. V sestavi ne boste našli nobenih formaldehidov, DBP (dibutil ftalata) niti toluena in je testirana izključno s pomočjo alternativnih postopkov – ne na živalih.
Sally Hansen je trenutno svetovna številka ena na področju proizvodnje barv za nohte, pri čemer izkorišča svoje bogate izkušnje in sodelovanje z vodilnimi modnimi oblikovalci. Osredotoča se na zdravljenje poškodovanih nohtov (krepilni laki, hranilna olja itd.) in ne nazadnje tudi na odpravljanje dlak.
Filozofija Sally Hansen je enostavna – izobraževati stranke in razvijati kakovostne, učinkovite pripravke, ki se enostavno uporabljajo in hkrati so cenovno sposobni konkurenčnega boja. Pomembno je omeniti, da podjetje ponuja tudi različna orodja za manikuro – pincete, pilice, škarjice itd.