Sally Hansen Miracle Gel™ gel lak za nohte brez uporabe UV/LED lučke

1×
Sally Hansen Miracle Gel™ gel lak za nohte brez uporabe UV/LED lučke
Sally Hansen Miracle Gel™ gel lak za nohte brez uporabe UV/LED lučke

Opis Sally Hansen Miracle Gel™
Lastnosti

Za popolne nohte vam ni več potrebno obiskati salona. Zlahka jih boste pričarali kar doma – brez uporabe UV/LED lučke. Gel lak za nohte Sally Hansen Miracle Gel™ vašim nohtom podari čudovito polno barvo, ki zdrži brezhibna kar 14.

Lastnosti:

  • čudovita polna barva, ki ustvari urejen videz nohtov
  • alternativa gel nohtom
  • ima dolgo obstojnost – zdrži do 14 dni
  • za nanos ni potrebna UV/LED lučka
  • na svetlobi se čudovito blešči
  • odporen je proti lupljenju
  • enostavno se nanaša

Navodilo za uporabo:
Z odstranjevalcem laka odstranite vse ostanke starega laka za nohte. Na suhe in čiste nohte nanesite lak Sally Hansen Miracle Gel™. Počakajte nekaj trenutkov, da se posuši, nato pa nanesite sloj nadlaka za nohte Sally Hansen Miracle Gel™.

Lastnosti

Tip laka
gel
Učinek
sijajen

O blagovni znamki Sally Hansen

Kozmetika Sally Hansen | Sally Hansen spada med najbolj uspešne blagovne znamke na področju nege za nohte. Poimenovana je po svoji ustanoviteljici, ki je na koncu 60. let prejšnjega stoletja ustvarila zaščitni in krepilni lak Hard As Nail. Ta je hitro postal popularen med širšo javnostjo, pa tudi med profesionalnimi manikerji.
Kozmetika za nohte Sally Hansen, ki vsebuje rastlinske izvlečke in ekskluzivne sestavine kot na primer biserni protein ali koralni kalcij, ki dodajata nohtom potrebne vitamine in minerale in preprečujeta njihovo izsuševanje. V sestavi ne boste našli nobenih formaldehidov, DBP (dibutil ftalata) niti toluena in je testirana izključno s pomočjo alternativnih postopkov – ne na živalih.
Sally Hansen je trenutno svetovna številka ena na področju proizvodnje barv za nohte, pri čemer izkorišča svoje bogate izkušnje in sodelovanje z vodilnimi modnimi oblikovalci. Osredotoča se na zdravljenje poškodovanih nohtov (krepilni laki, hranilna olja itd.) in ne nazadnje tudi na odpravljanje dlak.
Filozofija Sally Hansen je enostavna – izobraževati stranke in razvijati kakovostne, učinkovite pripravke, ki se enostavno uporabljajo in hkrati so cenovno sposobni konkurenčnega boja. Pomembno je omeniti, da podjetje ponuja tudi različna orodja za manikuro – pincete, pilice, škarjice itd.

Recenzija Sally Hansen Miracle Gel™1