Sally Hansen Strengthobnovitvena in krepilna maska za zelo poškodovane nohte

Sally Hansen Strength obnovitvena in krepilna maska za zelo poškodovane nohte
Sally Hansen Strength obnovitvena in krepilna maska za zelo poškodovane nohte
10 ml

Koda: SHN01808 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Sally Hansen Strength
Lastnosti

Pripravek Sally Hansen Strength vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego.

Lastnosti:

  • učinkovito obnavlja nohte
  • hrani nohte in obnohtno kožico
  • podpira zdravo rast nohtov

Navodilo za uporabo:
Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.

Lastnosti

Učinek
učvrstitev

O blagovni znamki Sally Hansen

Kozmetika Sally Hansen | Sally Hansen spada med najbolj uspešne blagovne znamke na področju nege za nohte. Poimenovana je po svoji ustanoviteljici, ki je na koncu 60. let prejšnjega stoletja ustvarila zaščitni in krepilni lak Hard As Nail. Ta je hitro postal popularen med širšo javnostjo, pa tudi med profesionalnimi manikerji.
Kozmetika za nohte Sally Hansen, ki vsebuje rastlinske izvlečke in ekskluzivne sestavine kot na primer biserni protein ali koralni kalcij, ki dodajata nohtom potrebne vitamine in minerale in preprečujeta njihovo izsuševanje. V sestavi ne boste našli nobenih formaldehidov, DBP (dibutil ftalata) niti toluena in je testirana izključno s pomočjo alternativnih postopkov – ne na živalih.
Sally Hansen je trenutno svetovna številka ena na področju proizvodnje barv za nohte, pri čemer izkorišča svoje bogate izkušnje in sodelovanje z vodilnimi modnimi oblikovalci. Osredotoča se na zdravljenje poškodovanih nohtov (krepilni laki, hranilna olja itd.) in ne nazadnje tudi na odpravljanje dlak.
Filozofija Sally Hansen je enostavna – izobraževati stranke in razvijati kakovostne, učinkovite pripravke, ki se enostavno uporabljajo in hkrati so cenovno sposobni konkurenčnega boja. Pomembno je omeniti, da podjetje ponuja tudi različna orodja za manikuro – pincete, pilice, škarjice itd.

Recenzija Sally Hansen Strength