Sally Hansen Strength

intenzivna nega za suhe nohte in obnohtno kožico

Sally Hansen Strength intenzivna nega za suhe nohte in obnohtno kožico
Sally Hansen Strength intenzivna nega za suhe nohte in obnohtno kožico
10 ml
8,70

Koda: SHN01820 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
Sally Hansen Strength
10 ml | 8,70

Opis izdelka Sally Hansen Strength

Pripravek Sally Hansen Strength vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego.

Lastnosti:

  • krepi nohte
  • učinkovito obnavlja nohte
  • hrani nohte in obnohtno kožico

Navodilo za uporabo:
Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.

O blagovni znamki Sally Hansen

Kozmetika Sally Hansen | Sally Hansen spada med najbolj uspešne blagovne znamke na področju nege za nohte. Poimenovana je po svoji ustanoviteljici, ki je na koncu 60. let prejšnjega stoletja ustvarila zaščitni in krepilni lak Hard As Nail. Ta je hitro postal popularen med širšo javnostjo, pa tudi med profesionalnimi manikerji.
Kozmetika za nohte Sally Hansen, ki vsebuje rastlinske izvlečke in ekskluzivne sestavine kot na primer biserni protein ali koralni kalcij, ki dodajata nohtom potrebne vitamine in minerale in preprečujeta njihovo izsuševanje. V sestavi ne boste našli nobenih formaldehidov, DBP (dibutil ftalata) niti toluena in je testirana izključno s pomočjo alternativnih postopkov – ne na živalih.
Sally Hansen je trenutno svetovna številka ena na področju proizvodnje barv za nohte, pri čemer izkorišča svoje bogate izkušnje in sodelovanje z vodilnimi modnimi oblikovalci. Osredotoča se na zdravljenje poškodovanih nohtov (krepilni laki, hranilna olja itd.) in ne nazadnje tudi na odpravljanje dlak.
Filozofija Sally Hansen je enostavna – izobraževati stranke in razvijati kakovostne, učinkovite pripravke, ki se enostavno uporabljajo in hkrati so cenovno sposobni konkurenčnega boja. Pomembno je omeniti, da podjetje ponuja tudi različna orodja za manikuro – pincete, pilice, škarjice itd.