SaloosNatur Aroma Airspray Lavender pršilo za dom

Saloos Natur Aroma Airspray Lavender pršilo za dom
Saloos Natur Aroma Airspray Lavender pršilo za dom
50 ml
5,95

Koda: SAL0338 | Na zalogi
1
DPD
torek 26. 10. 2021
Osebni prevzem
torek 26. 10. 2021

Opis Saloos Natur Aroma Airspray Lavender
Sestava

Pršilo za dom Saloos Natur Aroma Airspray Lavender z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete.

Lastnosti:

  • zeliščna aroma

Sestava:

  • z vsebnostjo eteričnih olj

Navodilo za uporabo:
Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Popolna sestava

ALCOHOL DENAT.,PARFUM,LINALOOL,LIMONENE,GERANIOL,COUMARIN Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.
Celotno besedilo

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok. Vnetljivo. Lahko povzroči preobčutljivost ob stiku s kožo. Preprečite stik z očmi.
Celotno besedilo

Sestava

Vrsta dišave za dom
cvetlična

O blagovni znamki Saloos

Kozmetika Saloos | Od leta 1993 se je blagovna znamka Saloos razvila v največjega proizvajalca certificirane naravne kozmetike na Češkem. Izdelki Saloos vsebujejo največji delež povsem naravnih sestavin. So brez dišav, barvil in konzervansov. Vsi izdelki so primerni za vse tipe kože in ne povzročajo alergijskih reakcij.
V ponudbi blagovne znamke Saloos najdete olja za masažo in nego telesa, odlična za dojenčke, izdelke za odstranjevanje ličil, vodo za obraz in tudi novost Saloos Bio Karité − to so balzami za telo, ki vsebujejo izvlečke iz bio bambusovega masla.

Recenzija Saloos Natur Aroma Airspray Lavender