Salvador Dali Crazy Kisstoaletna voda za ženske

Salvador Dali Crazy Kiss toaletna voda za ženske
Salvador Dali Crazy Kiss toaletna voda za ženske
100 ml

Koda: SAD0162 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Salvador Dali Crazy Kiss
Sestava

Salvador Dali Crazy Kiss je očarljiva dišava za ženske, ki izraža temperament in prebudi željo po novih doživetjih. Dišava je bila uvedena na trg leta 2012.

Zgornje note dišave Salvador Dali Crazy Kiss so sestavljene iz bergamotke, sladke breskve in grenivke. V srcu se skriva jasmin, vijolica in čutna vrtnica. Osnova vsebuje mošus, toplo sandalovino in sladko vanilijo. To luksuzno dišavo Salvador Dali lahko nosite ves dan. Njena aroma je kot nalašč za strastno srečanje.

Parfum za ženske Salvador Dali Crazy Kiss povzdiguje dušo, slavi ljubezen in dodaja občutek sreče.

Sestava

Zgornje note
grenivka, bergamotka, breskev
Srčne note
vrtnica, jasmin, šmarnica
Bazne note
vanilija, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Salvador Dali

Parfumi Salvador Dali | Salvador Dalí, znan nadrealistični slikar prejšnjega stoletja, ki se je ukvarjal tudi z oblikovanjem in izdelavo parfumov, ki so bili ustvarjeni predvsem v 40. in 50. letih 20. stoletja z vzdevkom "futuristični" in so se prodajali pod blagovno znamko Salvador Dali. Parfumi Salvador Dali so bili dolgo zelo ekskluzivni, ker so se proizvajali v omejenih izdajah in vsaka steklenička je veljala za majhno umetniško delo. Če imate dovolj denarja, si jih lahko kupite po skoraj šestdesetih letih v uradnem muzeja Salvadora Dalija. Navadno dostopne znamke (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) lahko kupite v naši spletni trgovini. Kot deček je želel biti Dalí postopoma kuhar, Napoleon in umetnik, ne vemo, kaj si vi želite, ampak vedno lahko lepo dišite.

Recenzija Salvador Dali Crazy Kiss