Salvador Dali Laguna Hommetoaletna voda za moške

Salvador Dali Laguna Homme toaletna voda za moške
Salvador Dali Laguna Homme toaletna voda za moške
100 ml
24,50

Koda: SAD0047 | 2 kos na zalogi

Ta izdelek je že pri proizvajalcu zavit brez celofana.

1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Salvador Dali Laguna Homme
Sestava

Salvador Dali Laguna Homme je dišava za moške, ki je bila uvedena na trg leta 2001. Od tega časa je dobila več navdušencev med moškimi vseh starostnih kategorij, ki ljubijo pustolovščino.

Salvador Dali Laguna Homme vas obda s svežino, kot pri adrenalinskem raziskovanju novih eksotičnih otokov, ki jih obdaja bleščeče, prozorno morje, in kjer se skrivajo očarljive sinje modre lagune.

Koktajl svežih, tropičnih sestavin vas prevzame s svojo odlično namešano kompozicijo. Najprej vas preseneti svež slap citrusnega vonja s pridihom ambre in lesnih not, kot sta na primer vanilija in cedra.

Salvador Dali Laguna Homme je dišava, ki je namenjena za romantične moške. Cenili jo boste na zaželenem eksotičnem dopustu, kjer še poveča vaše doživetje. Prav tako jo boste cenili tudi doma, ker vas spet pripelje na neskončne peščene plaže z obzorjem daleč na širnem morju, kjer se prav potaplja zahajajoče sonce.

Laguna je utelešenje miru in harmonije in njen vonj vas v trenutku pripelje v raj.

Sestava

Sestava
jantar, jasmin, mandarina, bergamotka
Vrsta dišave
orientalske, lesne

O blagovni znamki Salvador Dali

Parfumi Salvador Dali | Salvador Dalí, znan nadrealistični slikar prejšnjega stoletja, ki se je ukvarjal tudi z oblikovanjem in izdelavo parfumov, ki so bili ustvarjeni predvsem v 40. in 50. letih 20. stoletja z vzdevkom "futuristični" in so se prodajali pod blagovno znamko Salvador Dali. Parfumi Salvador Dali so bili dolgo zelo ekskluzivni, ker so se proizvajali v omejenih izdajah in vsaka steklenička je veljala za majhno umetniško delo. Če imate dovolj denarja, si jih lahko kupite po skoraj šestdesetih letih v uradnem muzeja Salvadora Dalija. Navadno dostopne znamke (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) lahko kupite v naši spletni trgovini. Kot deček je želel biti Dalí postopoma kuhar, Napoleon in umetnik, ne vemo, kaj si vi želite, ampak vedno lahko lepo dišite.

Recenzija Salvador Dali Laguna Homme