Salvador Dali Little Kiss Cherry

toaletna voda za ženske 50 ml

Salvador Dali Little Kiss Cherry toaletna voda za ženske 50 ml
Salvador Dali Little Kiss Cherry toaletna voda za ženske 50 ml
Salvador Dali Little Kiss Cherry toaletna voda za ženske 50 ml
50 ml

Koda: SAD0072 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Salvador Dali Little Kiss Cherry
50 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Salvador Dali Little Kiss Cherry

Salvador Dali Little Kiss Cherry je cvetlična dišava, ki zahvaljujoč svoji kompoziciji, ki vsebuje esence iz celega sveta neposredno diši po eksotiki. Gre za toaletno vodo, ki je neverjetno lahka in sveža, ampak tudi sladka. Je kot poljub prvih, še hladnih pomladnih dni. Namenjena je torej za nošenje spomladi, ampak vas bo zagotovo osvežila tudi v vročih poletnih dneh.

Dišava Little Kiss Cherry se odpira s sladkimi svežimi esencami, ki so nežne kot kapljica rose. Vohali boste hladno bergamotko in yuzu, ki ju s krhko sladkostjo dopolnjuje sadna esenca ličija. Srce dišave je sestavljeno iz sladko svežih cvetov. Prevladuje aroma češnjevih cvetov, sladka in omamna. Sladkost malo ohladijo esence belih, vodnih cvetov lotosa in kamelije. Osnova je narejena v podobnem duhu in jo ustvarjajo esence riža in magnolije.

Toaletna voda Little Kiss Cherry je kot lahek poljub, kot dotik metuljevih kril. Je lahka, nežna in omamno prijetna. Hkrati vas osveži in ohladi. Gre za dišavo, ki je polna pričakovanja in vznemirjenja. Vsebuje zapeljevanje in trohico strasti, temveč tudi deviškost in čistočo. Gre za esenco maja in vsega, kar na ta mesec spominja -razcvetela drevesa, dišeč zrak, nova ljubezen.

Dišava je malo dekliška. Kljub temu pa se bo z njo dobro počutila vsaka ženska, ki v sebi hoče prav ta naivni del ponovno zbuditi. Dišava Little Kiss Cherry je namenjena za romantične ženske, ki jih življenje ne more razočarati. Imajo svoje sanje in cilj, ki mu sledijo. So močne in se zavedajo, da je treba nekaj storiti, da lahko uresničijo svoje sanje. Takšne ženske so občudovanja vredne, nepremagljive in tudi seksi. Z dišavo Little Kiss Cherry bo takšna lahko vsaka ženska.

Gre za dišavo, ki je namenjena za dnevno nošenje. Primerna je za vsako priložnost. Namenjena je kot dodatek za prosti čas, piknik s prijatelji ali za sprehod. Cenili pa jo boste tudi ob vsaki pomembni priložnosti. Zadovoljni z njo boste tudi v službi in na romantičnem sestanku.

Sestava

Bazne note
češnja, kamelija, lotos
Srčne note
magnolija, mošus, riž
Zgornje note
liči, limona, yuzu
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Salvador Dali

Parfumi Salvador Dali | Salvador Dalí, znan nadrealistični slikar prejšnjega stoletja, ki se je ukvarjal tudi z oblikovanjem in izdelavo parfumov, ki so bili ustvarjeni predvsem v 40. in 50. letih 20. stoletja z vzdevkom "futuristični" in so se prodajali pod blagovno znamko Salvador Dali. Parfumi Salvador Dali so bili dolgo zelo ekskluzivni, ker so se proizvajali v omejenih izdajah in vsaka steklenička je veljala za majhno umetniško delo. Če imate dovolj denarja, si jih lahko kupite po skoraj šestdesetih letih v uradnem muzeja Salvadora Dalija. Navadno dostopne znamke (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) lahko kupite v naši spletni trgovini. Kot deček je želel biti Dalí postopoma kuhar, Napoleon in umetnik, ne vemo, kaj si vi želite, ampak vedno lahko lepo dišite.