Salvador Dali Ruby Lipstoaletna voda za ženske

Salvador Dali Ruby Lips toaletna voda za ženske 100 ml
Salvador Dali Ruby Lips toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: SAD0095 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Salvador Dali Ruby Lips
Sestava

Toaletna voda za ženske Salvador Dali Ruby Lips je sveža, cvetlična in sadna dišava. Je kot lahek vetrič, ki se vas zelo nežno dotika. Njegovo pobožanje je rahlo, vendar ga kljub temu čutite. Pustite se razvajati, ustavite čas in se sprostite. Tako kot slikar, ki ne bi poslikal odlično sliko brez raznolikih in čudovitih barv. Prav tako ne bi bila dišava popolna brez različnih in odlično dišečih esenc.

Zgornje note toaletne vode Salvador Dali Ruby Lips vsebujejo akorde rdečega ribeza, jabolka in yuzu. V srcu toaletne vode utripajo esence rdeče vrtnice, lokvanja in orhideje. Osnovo ustvarjajo toni mošusa in čutne sandalovine. Dišavo lahko nosijo ženske kakršnekoli starosti. Najbolj priljubljena je v pomladnih in poletnih mesecih. Njen čar lahko odkrijete tudi v jesenskih in zimskih mesecih. Je sladka in sveža, tako da jo boste v tem obdobju zagotovo cenili. Gre za dišavo za kakršnokoli priložnost.

Steklenička, ki dišavo skriva, je nasledja surrealistična izrazitev slavnega slikarja. Mnogo njegovih stekleničk je dobilo nagrado za originalni dizajn. Odkrijte toaletno vodo Savador Dali Ruby Lips v naši spletni trgovini in zavijte se v esence, ki so zelo dražljive in izzivajoče. Postanite nežno in čutno bitje, ki pritegne pozornost marsikaterega moškega. Prepričajte se o tem na lastni koži. Na trg je bila uvedena leta 2004 ob obletnici rojstva slavnega slikarja.

Z dišavo Salvador Dali Rubi Lips vas ne bo nihče spregledal. Toaletna voda je postala del življenja mnogih žensk po vsem svetu. Pustite jo vstopiti v vaše življenje.

Sestava

Sestava
vrtnica, jantar, mošus, bergamotka, sandalovina, pačuli, yuzu, sliva, orhideja
Vrsta dišave
sadne, cvetlične

O blagovni znamki Salvador Dali

Parfumi Salvador Dali | Salvador Dalí, znan nadrealistični slikar prejšnjega stoletja, ki se je ukvarjal tudi z oblikovanjem in izdelavo parfumov, ki so bili ustvarjeni predvsem v 40. in 50. letih 20. stoletja z vzdevkom "futuristični" in so se prodajali pod blagovno znamko Salvador Dali. Parfumi Salvador Dali so bili dolgo zelo ekskluzivni, ker so se proizvajali v omejenih izdajah in vsaka steklenička je veljala za majhno umetniško delo. Če imate dovolj denarja, si jih lahko kupite po skoraj šestdesetih letih v uradnem muzeja Salvadora Dalija. Navadno dostopne znamke (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) lahko kupite v naši spletni trgovini. Kot deček je želel biti Dalí postopoma kuhar, Napoleon in umetnik, ne vemo, kaj si vi želite, ampak vedno lahko lepo dišite.

Recenzija Salvador Dali Ruby Lips