Salvador Dali Salvadortoaletna voda za moške

Salvador Dali Salvador toaletna voda za moške
Salvador Dali Salvador toaletna voda za moške
100 ml
17,90

Koda: SAD0098 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Salvador Dali Salvador
Sestava

Salvador Dali Salvador je orientalska začimbna dišava za moške, ki je bila uvedena na trg leta 2010. Dali je postal znan zaradi svojih nenavadnih, originalnih surrealističnih slik, ki okoli sebe ustvarjajo mistično vzdušje.

Prav tako so tudi njegovi parfumi umetnostna dela, ki združujejo originalno sestavo z izjemno izvedbo stekleničke. Parfum Salvador vas prevzame s svojo nenavadno obliko stekleničke.

Steklenička skriva eleganten, orientalsko začimben vonj s pikantnim pridihom kombinacije cejlonskega cimeta in hruške Nashi. Salvador Dali Salvador vas prevzame in hkrati preseneti. Pristane vaskemu elegantnemu in zapeljivemu moškemu.

Njegova osebnost prav tako kot stil oblačenja se združujeta s tradicionalnimi in tudi modernimi vrednotami. Parfum Salvador Dali Salvador iz vas naredi elegantnega in hkrati modernega moškega, za katerim se obrne marsikatera ženska.

Sestava

Zgornje note
cejlonski cimet, hruška, poper
Srčne note
kadilo, cedra, sandalovina
Bazne note
vanilija, jantar, mošus
Vrsta dišave
začimbne, lesne

O blagovni znamki Salvador Dali

Parfumi Salvador Dali | Salvador Dalí, znan nadrealistični slikar prejšnjega stoletja, ki se je ukvarjal tudi z oblikovanjem in izdelavo parfumov, ki so bili ustvarjeni predvsem v 40. in 50. letih 20. stoletja z vzdevkom "futuristični" in so se prodajali pod blagovno znamko Salvador Dali. Parfumi Salvador Dali so bili dolgo zelo ekskluzivni, ker so se proizvajali v omejenih izdajah in vsaka steklenička je veljala za majhno umetniško delo. Če imate dovolj denarja, si jih lahko kupite po skoraj šestdesetih letih v uradnem muzeja Salvadora Dalija. Navadno dostopne znamke (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) lahko kupite v naši spletni trgovini. Kot deček je želel biti Dalí postopoma kuhar, Napoleon in umetnik, ne vemo, kaj si vi želite, ampak vedno lahko lepo dišite.

Recenzija Salvador Dali Salvador