Salvador Dali Sea & Sun in Cadaquestoaletna voda za ženske

1×
Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques toaletna voda za ženske
Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques toaletna voda za ženske
100 ml
21,40

Koda: SAD0101 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques
Sestava

Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques je lahkotna sveža dišava, zasnovana predvsem za vroče poletne dni. Parfum Sea & Sun in Cadaques je navdihnilo mirno in sproščeno življenje v vasici Cadaques v Španiji.

Parfum Sea & Sun in Cadaques je prijetno sladko-svež zaradi vodnega cvetja, ki ga vsebuje srce dišave. Predvsem pa modri lokvanj in lotusov cvet naredita občutek prodorne osvežitve. Čudovita moč hlajenja je v dišavi Sea & Sun in Cadaques kombinirana s toni zrelega sadja, kumkvata, marelice in črnega ribeza. Dišavi pa z akcenti mošusa in jantarja ne manjka niti prava španska gorečnost.

Prestižna dišava Sea & Sun in Cadaques je zaradi vodnih cvetov prijetno sveža in hladilna, dandanes pa je prav slastna s svojimi sladkastimi toni sadja. Hkrati v sebi parfum diskretno skriva tudi lahke tone čutnosti. Sea & Sun in Cadaques je dišava, ki bo iz vsake ženske naredila muzo. Idealen parfum za sanjavo in mirno žensko. Sea & Sun in Cadaques lahko v vsaki ženski vzbudi občutke edinstvenosti, za vsakega moškega bo njena uporabnica usodna ženska.

Parfum Sea & Sun in Cadaques je dišava, idealna za to, da poudari sproščenost in mir na dopustu na morju, vendar pa je mogoče enako dobro tako vzdušje prenesti v vsakdanje življenje. Dišava Sea & Sun in Cadaques je odlična kot dopolnilo za prosti čas, vendar vas bo enako dobro okrasil na vsaki večerni zabavi. Sea & Sun in Cadaques je parfum za vsako edinstveno žensko, v enako edinstveni steklenički se skriva tudi sama esenca. Stekleničko je navdihnila slika »Knidska Afrodita« Salvadorja Dalija.

Sestava

Zgornje note
marelica, kumquat, črni ribez
Srčne note
lotos, lokvanj, frezija
Bazne note
jantar, cedra, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, vodne

O blagovni znamki Salvador Dali

Parfumi Salvador Dali | Salvador Dalí, znan nadrealistični slikar prejšnjega stoletja, ki se je ukvarjal tudi z oblikovanjem in izdelavo parfumov, ki so bili ustvarjeni predvsem v 40. in 50. letih 20. stoletja z vzdevkom "futuristični" in so se prodajali pod blagovno znamko Salvador Dali. Parfumi Salvador Dali so bili dolgo zelo ekskluzivni, ker so se proizvajali v omejenih izdajah in vsaka steklenička je veljala za majhno umetniško delo. Če imate dovolj denarja, si jih lahko kupite po skoraj šestdesetih letih v uradnem muzeja Salvadora Dalija. Navadno dostopne znamke (Salvador Dali Purplelips, Salvador Dali Little Kiss) lahko kupite v naši spletni trgovini. Kot deček je želel biti Dalí postopoma kuhar, Napoleon in umetnik, ne vemo, kaj si vi želite, ampak vedno lahko lepo dišite.

Recenzija Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques