Salvatore Ferragamo Incanto Shinetoaletna voda za ženske

1×
Salvatore Ferragamo Incanto Shine toaletna voda za ženske
Salvatore Ferragamo Incanto Shine toaletna voda za ženske
77,00

Prihranite 72%
100 ml
21,50

Koda: SAF0075 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 27. 1. 2020
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Salvatore Ferragamo Incanto Shine
Sestava

Salvatore Ferragamo Incanto Shine je sveža cvetlična dišava, namenjena igrivim gospodičnam in dekletom, ki rade zaidejo v svet domišljije. Razveselila pa bo tudi ženske, ki zelo dobro vedo, kaj hočejo in ki nikoli niso pozabile, kako je to, če človek sanjari.

Sijočo radost do življenja bo v vas prebudila kombinacija ananasa, breskve in potonike skupaj z orientalnim belim cedrom. Salvatore Ferragamo Incanto Shine je odličen za razsijane pomladne in poletne dni, za nasmeh na obrazu in dobro voljo pa bo poskrbel tudi v hladnejših dneh.

Steklenička v mavričnih barvah le še poudarja optimizen dišave, ki se skriva v njej. Parfumi Incanto Salvatore Ferragamo vas bodo popeljali v sanjski svet in vam omogočili, da bi si spočili od vsakodnevnih skrbi.

Sestava

Zgornje note
marakuja, ananas, bergamotka
Srčne note
frezija, rožnata potonika, breskev
Bazne note
jantar, cedra, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo je ena najpomembnejših sodobnih modnih in parfumskih blagovnih znamk. Poimenovana je po svojem ustanovitelju in tudi po mnogih letih odraža njegove vrednote, po katerih se je delo tega italijanskega oblikovalca razlikovalo od drugih že od samega začetka.

Ferragamo je začenjal z oblikovanjem obutve. V mladosti je emigriral v Ameriko, kjer je v samem Hollywoodu odprl svojo prvo trgovino z obutvijo. V 20. letih prejšnjega stoletja je postopoma pridobival popularnost, blagovna znamka Salvatore Ferragamo je tako kmalu postala svetovno uspešna in posledično so nastali tudi Salvatore Ferragamo parfumi. Pozneje je Ferragamo preselil svoj studio nazaj v svojo rodno Italijo in firenški Palazzo Spini Feroni je glavni sedež znamke do danes.

Pristnost, ekskluzivnost, prefinjen slog, ustvarjalnost in inovacije so v povezavi s kakovostjo in poštenim obrtniškim delom značilne za celotne Ferragamove modne stvaritve, pa tudi za vsak parfum Salvatore Ferragamo. Pustite se tudi vi očarati z nežnim vonjem Salvatore Ferragamo in ne bo vam žal.

Recenzija Salvatore Ferragamo Incanto Shine