Salvatore FerragamoSignorina Eleganza losjon za telo za ženske

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza losjon za telo za ženske
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza losjon za telo za ženske
200 ml

Koda: SAF0531 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Opis Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza
Sestava

Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo.

Lastnosti:

  • kožo pušča žametno mehko na dotik
  • zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost
  • na koži ne pušča mastnih sledi
  • podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije

Sestava

Konsistenca
losjon

O blagovni znamki Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo je ena najpomembnejših sodobnih modnih in parfumskih blagovnih znamk. Poimenovana je po svojem ustanovitelju in tudi po mnogih letih odraža njegove vrednote, po katerih se je delo tega italijanskega oblikovalca razlikovalo od drugih že od samega začetka.

Ferragamo je začenjal z oblikovanjem obutve. V mladosti je emigriral v Ameriko, kjer je v samem Hollywoodu odprl svojo prvo trgovino z obutvijo. V 20. letih prejšnjega stoletja je postopoma pridobival popularnost, blagovna znamka Salvatore Ferragamo je tako kmalu postala svetovno uspešna in posledično so nastali tudi Salvatore Ferragamo parfumi. Pozneje je Ferragamo preselil svoj studio nazaj v svojo rodno Italijo in firenški Palazzo Spini Feroni je glavni sedež znamke do danes.

Pristnost, ekskluzivnost, prefinjen slog, ustvarjalnost in inovacije so v povezavi s kakovostjo in poštenim obrtniškim delom značilne za celotne Ferragamove modne stvaritve, pa tudi za vsak parfum Salvatore Ferragamo. Pustite se tudi vi očarati z nežnim vonjem Salvatore Ferragamo in ne bo vam žal.

Recenzija Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza