Preskoči na glavno vsebino

Samo originalni parfumi

Blago, ki ga pri nas lahko kupite nabavljamo le od preverjenih dobaviteljev. To zagotavlja dobavo originalnega in kakovostnega blaga. Dišave, ki jih lahko najdete v naši ponudbi so od istih dobaviteljev, ki dobavljajo proizvode klasičnim trgovinam.

Na trgu poslujemo že od leta 2004 in od takrat smo zadovoljili več kot desetine tisoč kupcev. Ves čas prodajamo samo originalno blago. Drugačno ravnanje bi bilo v nasprotju z našim etičnim kodeksom. Dolgoročno poslovanje in konstantna rast podjetja je dokaz visoke kakovosti naših storitev in blaga, ki ga prodajamo.

Kot garancija kakovosti proizvodov lahko služijo tudi reference naših partnerjev. Naše proizvode dobavljamo klasičnim trgovinam na Češkem in založbam, ki jih uporabljajo kot nagrado. Poleg tega sodelujemo z letalskimi družbami, ki prodajajo naše izdelke na krovu svojih letal itd.

Kot eni od prvih smo postali tudi člani združenja za elektronsko poslovanje APEK. Ta organizacija, ki se ukvarja z razvojem elektronskega poslovanja na Češkem, izdaja certifikat samo trgovcem, ki izpolnjujejo najstrožje kriterije. V primeru, da bi prodajali neoriginalno blago, bi nam bil ta certifikat umaknjen. Vsaka spletna trgovina je preverjena s temeljito raziskavo, ki vsebuje tudi anonimne nakupe, ki preverjajo kakovost dobavljenega blaga.

Leta 2006 smo prejeli tudi certifikat SAOP, ki ga izdaja Zveza potrošnikov Češke republike. Od leta 2008 smo tudi lastniki kodeksa nediskriminacijskega podjetja, ki ga tudi izdaja Zveza potrošnikov

Če se želite prepričati, si lahko na Češkem ogledate naše trgovine, v katerih si je možno ogledati proizvode in jih kupiti.

Zakaj smo tako poceni?

»Zakaj so tako poceni?« Nedvomno ena izmed najbolj pogostih vprašanj naših strank. Kako je mogoče, da so naše cene pogosto do 70% nižje kot v klasičnih trgovinah, ko imamo iste dobavitelje?

Odgovor je zelo preprost. Za razliko od klasičnih trgovin delamo z veliko manjšimi maržami. Poleg tega nam ni treba plačati dragih najemnin v trgovskih centrih, mestnih središčih itd. Temu je treba dodati še dejstvo, da za razliko od navadnih trgovin prodajamo več izdelkov in zato jih tudi več nakupimo in s tem dobimo izrazito boljše nabavne cene.

Glede na to smo sposobni ponuditi cene, katerih ne boste našli nikjer drugje.

 

Želite kaj vprašati? Napišite nam.
Po oddaji bo družba Notino s.r.o. za namene obravnavanja vaše zahteve vaše podatke obdelala na osnovi zakonitega interesa. Imate pravico ugovarjati. Več informacij je na voljo v načelih obdelave osebnih podatkov.​