SANTINI CosmeticDiamond Lavender dišava za avto

SANTINI Cosmetic Diamond Lavender dišava za avto
SANTINI Cosmetic Diamond Lavender dišava za avto
50 ml
9,90

Koda: STN04296 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis SANTINI Cosmetic Diamond Lavender
Sestava

Dišave za avto naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.

Lastnosti:

  • zeliščna aroma
  • sveža dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok. Lahko povzroči preobčutljivost ob stiku s kožo. Če pride v stik z očmi, nemudoma izperite z veliko vode in se posvetujte z zdravnikom. Preprečite stik z očmi.

Vnetljivo.

Celotno besedilo

Sestava

Vrsta dišave za dom
zeliščna, začimbna

O blagovni znamki SANTINI Cosmetic

Iščete kakovostne in originalne parfume zase in za notranje prostore? Britanska blagovna znamka SANTINI Cosmetic bo zadovoljila še tako zahtevne ljubitelje dišav.

Kozmetika SANTINI prinaša vrhunske izdelke, ki odsevajo najnovejše trende in so izdelani iz najbolj kakovostnih surovin iz Francije, ZDA ali Italije. Izjemne, dišeče sestave vas čakajo ne samo pri dišavah, ampak tudi pri parfurmirani kozmetiki za telo. Vseeno je, čemu dajete prednost – sladkim, sadnim, nežno cvetličnim ali pa bolj izrazitim orientalskim dišavam, pri tej blagovni znamki bo izbira enostavna.

Da pa bo lepo dišal tudi vaš dom, izberite enega od difuzorjev za dom ali osvežilec zraka, ki vsakemu prostoru doda toplo domače vzdušje. Se želite z očarljivimi sestavami razvajati tudi na poteh? Dišave za avto SANTINI spremenijo notranjost vašega vozila v harmonično okolje, ne glede na to, kam greste.

Recenzija SANTINI Cosmetic Diamond Lavender