SANTINI CosmeticFumé Rubis aroma difuzor s polnilom

SANTINI Cosmetic Fumé Rubis aroma difuzor s polnilom
SANTINI Cosmetic Fumé Rubis aroma difuzor s polnilom
100 ml
11,30

Koda: STN0015 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis SANTINI Cosmetic Fumé Rubis
Sestava

Aroma difuzor SANTINI Cosmetic Fumé Rubis prijetno odišavi vaš prostor.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • sveža dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

Sestava

Sestava
morske note, marelica, citrusi
Vrsta dišave za dom
sadna, sveža
Vrsta aroma difuzorja
paličast

O blagovni znamki SANTINI Cosmetic

Iščete kakovostne in originalne parfume zase in za notranje prostore? Britanska blagovna znamka SANTINI Cosmetic bo zadovoljila še tako zahtevne ljubitelje dišav.

Kozmetika SANTINI prinaša vrhunske izdelke, ki odsevajo najnovejše trende in so izdelani iz najbolj kakovostnih surovin iz Francije, ZDA ali Italije. Izjemne, dišeče sestave vas čakajo ne samo pri dišavah, ampak tudi pri parfurmirani kozmetiki za telo. Vseeno je, čemu dajete prednost – sladkim, sadnim, nežno cvetličnim ali pa bolj izrazitim orientalskim dišavam, pri tej blagovni znamki bo izbira enostavna.

Da pa bo lepo dišal tudi vaš dom, izberite enega od difuzorjev za dom ali osvežilec zraka, ki vsakemu prostoru doda toplo domače vzdušje. Se želite z očarljivimi sestavami razvajati tudi na poteh? Dišave za avto SANTINI spremenijo notranjost vašega vozila v harmonično okolje, ne glede na to, kam greste.

Recenzija SANTINI Cosmetic Fumé Rubis