SANTINI Cosmetic Lavender

aroma difuzor s polnilom 100 ml

SANTINI Cosmetic Lavender aroma difuzor s polnilom 100 ml
SANTINI Cosmetic Lavender aroma difuzor s polnilom 100 ml
11,50

Prihranite 23%
aroma difuzor s polnilom 100 ml
8,80

Koda: STN0013 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 18. 6. 2019
SANTINI Cosmetic Lavender
aroma difuzor s polnilom 100 ml | 8,80

Opis parfuma SANTINI Cosmetic Lavender

Aroma difuzor SANTINI Cosmetic Lavender prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.

Lastnosti:

  • zeliščna aroma
  • sveža dišava

Navodilo za uporabo:
Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
sivka
Vrsta dišave za dom
sveža, zeliščna

O blagovni znamki SANTINI CosmeticSANTINI Cosmetic je angleška blagovna znamka, ki nenehno razvija in izdeluje inovativne izdelke vrhunske kakovosti. Osredotoča se na področje kozmetike, parfumov in dišav za dom in svojim strankam prinaša bogato izbiro izdelkov, ki odsevajo najnovejše trende. Prvovrstne sestavine, dišeče esence in pakiranja izhajajo zlasti iz Italije, Francije in ZDA.

SANTINI Cosmetic ponuja široko paleto izdelkov. Cilj podjetja je dodajati na trg originalne izdelke, ki zadovoljijo tudi najzahtevnejše želje strank. Kozmetiko in parfume prodajajo po prijaznih cenah in jih izdelujejo iz visoko kakovostnih sestavin s certifikatom kakovosti in neškodljivosti.

Ocena SANTINI Cosmetic Lavender

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!