Scholl Fungal Nailkura za nohtno mikozo

Scholl Fungal Nail kura za nohtno mikozo
Scholl Fungal Nail kura za nohtno mikozo
3,8 ml
15,31

Koda: SOO1387 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 6. 2020

Opis izdelka Scholl Fungal Nail
Lastnosti

Pripravek Scholl Fungal Nail vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego.

Lastnosti:

  • učinkovito obnavlja nohte
  • krepi nohte
  • podpira zdravo rast nohtov

Navodilo za uporabo:
Nanesite en sloj neposredno na nohte.

Lastnosti

Učinek
prehrana

O blagovni znamki Scholl

Blagovna znamka Scholl se zelo dobro zaveda, da če boste imeli lepe in zdrave noge, se boste počutili dobro. Na področju nege nog ima podjetje Scholl že več kot 100 let izkušenj in njegovi izdelki so že pomagali reševati številne probleme z nogami ljudem po vsem svetu. Zaupajte svoje noge blagovni znamki Scholl in njeni izdelki bodo tako vam kot vašim nogam zagotovili absolutno udobje!
Zgodovina blagovne znamke Scholl se začenja že leta 1904, ko je ustanovitelj blagovne znamke, Dr. William Mathias Scholl, ustvaril prvi patentirani vložek za čevlje, ki je pomenil popolno revolucijo v dosedanjem udobju pri nošenju čevljev. Drugi revolucionarni izdelki so kmalu sledili - na primer sandali z anatomsko oblikovanim notranjikom, ki so pridobili velik mednarodni uspeh.
Trenutno ponuja blagovna znamka Scholl izredno kakovostno anatomsko obutev, ampak tudi unikatne izdelke, ki se osredotočajo na kompletno nego nog. V asortimentu blagovne znamke boste našli negovalne kreme za noge, pripravke za otrdelo kožo, pršila za čevlje, pilice in strgala za noge ali na primer priljubljene gelaste blazinice, ki ščitijo noge pred žulji.

Recenzija Scholl Fungal Nail