Scholl Velvet Smoothkozmetični set II. za ženske

Scholl Velvet Smooth kozmetični set II. za ženske
Scholl Velvet Smooth kozmetični set II. za ženske
Brezplačna dostava
23,75

Koda: SOO01509 | Na zalogi

Velvet Smooth električna pilica za stopala + Marine Mineral Roller nadomestne glave 1 kos + Peeling Roller nadomestne glave za električno pilico za stopala 1 kos + Extreme Heels vložki za čevlje

1
DPD
ponedeljek 1. 6. 2020

Opis izdelka Scholl Velvet Smooth
Lastnosti

Izdelek Scholl Velvet Smooth Velvet Smooth bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože.

Lastnosti:

  • za popolnoma mehko in voljno kožo
  • za nego in regeneracijo kože
  • dodatni pripravek

Navodilo za uporabo:
Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta napajanja
baterijsko
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Scholl

Blagovna znamka Scholl se zelo dobro zaveda, da če boste imeli lepe in zdrave noge, se boste počutili dobro. Na področju nege nog ima podjetje Scholl že več kot 100 let izkušenj in njegovi izdelki so že pomagali reševati številne probleme z nogami ljudem po vsem svetu. Zaupajte svoje noge blagovni znamki Scholl in njeni izdelki bodo tako vam kot vašim nogam zagotovili absolutno udobje!
Zgodovina blagovne znamke Scholl se začenja že leta 1904, ko je ustanovitelj blagovne znamke, Dr. William Mathias Scholl, ustvaril prvi patentirani vložek za čevlje, ki je pomenil popolno revolucijo v dosedanjem udobju pri nošenju čevljev. Drugi revolucionarni izdelki so kmalu sledili - na primer sandali z anatomsko oblikovanim notranjikom, ki so pridobili velik mednarodni uspeh.
Trenutno ponuja blagovna znamka Scholl izredno kakovostno anatomsko obutev, ampak tudi unikatne izdelke, ki se osredotočajo na kompletno nego nog. V asortimentu blagovne znamke boste našli negovalne kreme za noge, pripravke za otrdelo kožo, pršila za čevlje, pilice in strgala za noge ali na primer priljubljene gelaste blazinice, ki ščitijo noge pred žulji.

Recenzija Scholl Velvet Smooth