Scholl Velvet Smooth

kozmetični set II.

Scholl Velvet Smooth kozmetični set II.
Scholl Velvet Smooth kozmetični set II.
Scholl Velvet Smooth kozmetični set II.
Novost
24,65

Koda: SOO01509 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Velvet Smooth Electric Foot Care System + 1x Marine Mineral Roller Head for Hard Skin + 1x Peeling Roller Head for Dry Skin + Extreme Heels Shoe Pad

kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Scholl Velvet Smooth
| 24,65

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Darilni set
Vrsta napajanja
baterijsko

O blagovni znamki Scholl

Blagovna znamka Scholl se zelo dobro zaveda, da če boste imeli lepe in zdrave noge, se boste počutili dobro. Na področju nege nog ima podjetje Scholl že več kot 100 let izkušenj in njegovi izdelki so že pomagali reševati številne probleme z nogami ljudem po vsem svetu. Zaupajte svoje noge blagovni znamki Scholl in njeni izdelki bodo tako vam kot vašim nogam zagotovili absolutno udobje!
Zgodovina blagovne znamke Scholl se začenja že leta 1904, ko je ustanovitelj blagovne znamke, Dr. William Mathias Scholl, ustvaril prvi patentirani vložek za čevlje, ki je pomenil popolno revolucijo v dosedanjem udobju pri nošenju čevljev. Drugi revolucionarni izdelki so kmalu sledili - na primer sandali z anatomsko oblikovanim notranjikom, ki so pridobili velik mednarodni uspeh.
Trenutno ponuja blagovna znamka Scholl izredno kakovostno anatomsko obutev, ampak tudi unikatne izdelke, ki se osredotočajo na kompletno nego nog. V asortimentu blagovne znamke boste našli negovalne kreme za noge, pripravke za otrdelo kožo, pršila za čevlje, pilice in strgala za noge ali na primer priljubljene gelaste blazinice, ki ščitijo noge pred žulji.

free delivery