Scholl Velvet Smooth Proelektrična pilica za stopala vodoodporna

Scholl Velvet Smooth Pro električna pilica za stopala vodoodporna
Scholl Velvet Smooth Pro električna pilica za stopala vodoodporna

Koda: SOO01477 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Scholl Velvet Smooth Pro
Lastnosti

Posebna nega Scholl Velvet Smooth Pro bo izvrstno poskrbela za vaše noge in stopala.

Lastnosti:

  • pušča nežno in gladko kožo

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta napajanja
akumulatorsko

O blagovni znamki Scholl

Blagovna znamka Scholl se zelo dobro zaveda, da če boste imeli lepe in zdrave noge, se boste počutili dobro. Na področju nege nog ima podjetje Scholl že več kot 100 let izkušenj in njegovi izdelki so že pomagali reševati številne probleme z nogami ljudem po vsem svetu. Zaupajte svoje noge blagovni znamki Scholl in njeni izdelki bodo tako vam kot vašim nogam zagotovili absolutno udobje!
Zgodovina blagovne znamke Scholl se začenja že leta 1904, ko je ustanovitelj blagovne znamke, Dr. William Mathias Scholl, ustvaril prvi patentirani vložek za čevlje, ki je pomenil popolno revolucijo v dosedanjem udobju pri nošenju čevljev. Drugi revolucionarni izdelki so kmalu sledili - na primer sandali z anatomsko oblikovanim notranjikom, ki so pridobili velik mednarodni uspeh.
Trenutno ponuja blagovna znamka Scholl izredno kakovostno anatomsko obutev, ampak tudi unikatne izdelke, ki se osredotočajo na kompletno nego nog. V asortimentu blagovne znamke boste našli negovalne kreme za noge, pripravke za otrdelo kožo, pršila za čevlje, pilice in strgala za noge ali na primer priljubljene gelaste blazinice, ki ščitijo noge pred žulji.

Recenzija Scholl Velvet Smooth Pro