Schwarzkopf Professional Essensity Developersoksidacijska emulzija

Schwarzkopf Professional Essensity Developers oksidacijska emulzija
Schwarzkopf Professional Essensity Developers oksidacijska emulzija
Koda: SCW0538 | Na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

1
DPD
ponedeljek 8. 6. 2020

Opis izdelka Schwarzkopf Professional Essensity Developers

Opis:
Oksidacijska emulzija Schwarzkopf Professional Essensity Activating Lotion je namenjena za mešanje z barvno kremo Schwarzkopf Professional Essensity Permanent Colour Cream.

Navodilo za uporabo:

Priprava barve
Pred nanosom ne uporabljajte šampona. Barvno mešanico uporabljajte samo na suhe lase. Uporabljajte zaščitne rokavice/dolgo folijo.

Mešanje z oksidacijsko emulzijo
V pernamentno barvo Essensity Permanent Colour primešajte vedno dvakratno količino Essensity Oksidacijske emulzije (z nežno filtriranim čebeljim voskom).
Mešalno razmerje: 1:2
Npr. 1/2 tube barvne kreme (30 ml) + 60 ml Oksidacijske emulzije.
         1/2 tube (30 ml) + 1/4 tube (15 ml) + 90 ml Oksidacijske emulzije.

Oksidacijska emulzija
Uporabljajte 2,5% / 8 Vol. za enostavno nanašanje barve ali temnejšo pobarvanje in maks. 30% sivih las. Uporabljajte 5,5% / 18 Vol. za 100% prekritje sivih las in za posvetlitev za do 2 odtenkov. Uporabljajte 8,5% / 28 Vol. za odtenke Naravne+ in posvetlitev za do 3 odtenkov. Uporabljajte aktivator 11,5% / 38 Vol. v kombinaciji z odtenki (10-) za posvetlitev za do 3-4 odtenkov.

Prekritje sivih las
Lahko dosežete do 100% prekritja sivih las s pomočjo naravnih odtenkov do stopnje 9 v kombinaciji z Essensity Oksidacijsko emulzijo 5,5% / 18 Vol. V primeru modnih tonov boste dosegli boljšega prekritja, če dodate 1 del naravnega odtenka k 2 deloma izbranega modnega odtenka. Za goste in odporne tipe las uporabljajte za popolno prekritje sivih las odtenke Naravni+. V primeru potrebe lahko podaljšate čas delovanja na 45 minut za 100% prekritje sivih las.

Uporaba
Prvo barvanje:

Najprej razporedite mešanico po dolžini las do konic (10-15 minut).
Potem nanesite h koreninam in pustite delovati naslednjih 15-20 minut.
Čas delovanja za svetle odtenke (10-): do 45 minut

Nanos na narastek

Najprej nanesite na predel narastka h koreninam las (20 minut).
Potem razporedite novo mešanico po srednji dolžini las do konic in pustite delovati dodatnih 10 minut.
Za svetle odtenke (10-) nanesite h koreninam las (do 45 minut).
Za najbolj varčno uporabo barve ne priporočamo višjih toplot. (Električni grelci pospešijo kemični proces in povzročajo odvečne stroške energije.)

Izpiranje

Po preteku časa delovanja umijte lase z Essensity Šamponom za barvane lase in temeljito sperite. Pripravek Essensity Balzam za barvane lase za spiranje pomaga ščititi barvane lase pred zbledelostjo. Z njegovo uporabo dosežete zdrav in sijoč videz las.

O blagovni znamki Schwarzkopf Professional

Kozmetika Schwarzkopf Professional | Ustanovitelj podjetja je bil kemik Hans Schwarzkopf, ki je 111 let nazaj vodil majhno drogerijo v Berlinu. Trenutno se strokovna kozmetika za lase te blagovne znamke uvršča med vodilne na trgu nege las. Zaradi svoje barvne razdelitvi po vrstah las je linija BC Bonacure postala zelo priljubljena. Pri variantah izdelkov lahko vedno najdete celotno paleto izdelkov za nego las za posebne vrste las. Kakovostni stiling izdelki za volumen, čudovite valovite lase ali gladko pričesko najdete pod naslovom Osis+.

Recenzija Schwarzkopf Professional Essensity Developers