Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

posvetlitveni puder

Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond posvetlitveni puder
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond posvetlitveni puder
450 g
15,22

Koda: SCW0573 | Več kot 20 kosov na zalogi

Samo za profesionalno uporabo

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1

Izbrali ste profesionalni izdelek

Z naročilom tega izdelka potrjujete, da se zavedate, da je le-ta namenjen izključno za profesionalno uporabo.
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond
450 g | 15,22

Izbrali ste profesionalni izdelek

Z naročilom tega izdelka potrjujete, da se zavedate, da je le-ta namenjen izključno za profesionalno uporabo.

Opis izdelka Schwarzkopf Professional IGORA Vario Blond

Moder posvetlitveni puder, ki se ne praši. Z varnim in enostavnim sistemom posvetlitve do 7 odtenkov, ki je obogaten s pšeničnim škrobom.

Navodilo za uporabo:

Mešanje
Mešajte v posodici, ki ne vsebuje kovine. Pomešajte 35 g (en odmerek) IGORA Vario Blond Plus pudra, ki se ne praši, z 70 ml (1:2) IGORA Colorist’s Color & Care aktivacijsko emulzijo, in to 3%, 6% ali 9%, odvisno od tega, do kakšne mere želite postvetliti lase. Mešajte, dokler ne nastane gladka krema.

Nanos
Nanesite takoj po namešanju zmesi. Enakomeren nanos zadostne količine izdelka zagotavlja enakomeren rezultat. Nanesite enakomerno na izbrane pramene na suhe neumite lase. Začnite pri zatilju.

Nanos na naravne lase
Nanesite izdelek po dolžini in na konice 1–2 cm od lasišča in pustite, da se lasje posvetlijo za približno 2–3 odtenka, odvisno od želenega rezultata. Potem nanesite previdno na predel korenov in se izognite neposrednemu stiku s kožo.

Nanos na narastek
Nanesite na narastek in pri tem uporabite največ 6% aktivatorja (izognite se stiku s kožo). Izognite se prekrivanju in nanosu na že posvetljene lase.

Čas učinkovanja
Čas učinkovanja se giblje od 20 do 45 minut, odvisno od strukture las, uporabljene stopnje aktivatorja in želenega učinka. Nadzorujte lase vsakih 5 minut. Ne uporabljajte toplotnih virov za hitrejše učinkovanje. Po preteku delovanja, temeljito izperite s toplo vodo. Uporabite šampon in balzam.

O blagovni znamki Schwarzkopf Professional

Kozmetika Schwarzkopf Professional | Ustanovitelj podjetja je bil kemik Hans Schwarzkopf, ki je 111 let nazaj vodil majhno drogerijo v Berlinu. Trenutno se strokovna kozmetika za lase te blagovne znamke uvršča med vodilne na trgu nege las. Zaradi svoje barvne razdelitvi po vrstah las je linija BC Bonacure postala zelo priljubljena. Pri variantah izdelkov lahko vedno najdete celotno paleto izdelkov za nego las za posebne vrste las. Kakovostni stiling izdelki za volumen, čudovite valovite lase ali gladko pričesko najdete pod naslovom Osis+.