Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance

oksidacijska emulzija

Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance oksidacijska emulzija
(4% 13 Vol) 1000 ml

Koda: SCW0471 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Samo za profesionalno uporabo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance
(4% 13 Vol) 1000 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Schwarzkopf Professional IGORA Vibrance

Opis:
Oksidacijska emulzija je namenjena samo za mešanje z barvami iz serije Schwarzkopf Professional Igora Vibrance. Serija Schwarzkopf Professional Igora prinaša optimalne barvne rezultate, izboljšano nego za 70% in več nepremagljivega sijaja. 1.9 % raztopina je namenjena za barvanje temnejših odtenkov, visoko intenzivno barvanje ton v tonu ali toniranje že beljenih las. Kremasta sestava barv Igora Vibrance ne vsebuje amoniaka.

Učinki:

  • sijoči lasje
  • naravni barvni toni
  • optimalni barvni rezultati
  • nežno barvanje las
  • obstojna je do 25 spiranj

Sestava:

  • peroksid – snov, ki aktivira barvo

Tip las:
Namenjena je za uporabnike, ki hočejo doseči naravne barvne odtenke brez izrazitih barvnih sprememb.

Navodilo za uporabo:
Oksidacijsko emulzijo uporabljajte vedno samo z barvami iz serije Schwarzkopf IGORA Vibrance. Barvo namešajte v razmerju 1:2, 30 ml barvne kreme in 60 ml oksidacijske emulzije. Nastalo mešanico nanesite na lase od korenin do konic. Pustite delovati 10–20 minut. Čas delovanja lahko skrajšate za 5–10 minut v primeru aktiviranja barve z vročino. Nato lase temeljito sperite s šamponom in izperite z mlačno vodo. Spirajte, dokler ne bo voda prozorno čista. Za maksimalni rezultat uporabite šampon in ostale izdelke iz serije Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze.

O blagovni znamki Schwarzkopf Professional

Kozmetika Schwarzkopf Professional | Ustanovitelj podjetja je bil kemik Hans Schwarzkopf, ki je 111 let nazaj vodil majhno drogerijo v Berlinu. Trenutno se strokovna kozmetika za lase te blagovne znamke uvršča med vodilne na trgu nege las. Zaradi svoje barvne razdelitvi po vrstah las je linija BC Bonacure postala zelo priljubljena. Pri variantah izdelkov lahko vedno najdete celotno paleto izdelkov za nego las za posebne vrste las. Kakovostni stiling izdelki za volumen, čudovite valovite lase ali gladko pričesko najdete pod naslovom Osis+.