Sebastian Professional Flow

penasti utrjevalec za lase

Sebastian Professional Flow penasti utrjevalec za lase
Sebastian Professional Flow penasti utrjevalec za lase
Sebastian Professional Flow penasti utrjevalec za lase
200 ml
21,00

Koda: SEB0003 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek 29. 4. 2019
Sebastian Professional Flow
200 ml | 21,00

Opis kozmetike Sebastian Professional Flow

Opis:
Razvajajte svoje lase – uporabite penasti utrjevalec Sebastian Professional Flow Thickefy Foam. Vaša pričeska dobi volumen in utrditev, lahko si privoščite kakršenkoli stil. Odličen pripravek za tanke lase, ki dobijo moč in ostanejo na svojem mestu. S penastim utrjevalcem Sebastian Professional enostavno in hitro ustvarite stiling po svojem okusu.
Za vaše lase bo poskrbljeno kot pri frizerju. Privoščite si profesionalno kozmetiko. Rezultat bo odlična pričeska polna volumna ves dan.

Učinki:

  • maksimalni volumen
  • las ne obremenjuje
  • naraven videz
  • lasje ostanejo ves dan utrjeni

Tip las:
Penasti utrjevalec lahko uporabljate za vse tipe las, zlasti za tanke lase.

Navodilo za uporabo:
Peno zlahka nanesite na vlažne lase od korenin do konic in nato posušite. Za utrjevalni učinek uporabite majhno količino na suhe lase.

Lastnosti

Konsistenca
pena

O blagovni znamki Sebastian Professional

Kozmetika Sebastian Professional | Sebastian Professional velja za eno izmed najbolj priljubljene lasne kozmetike hollywoodskih zvezd. Izvor blagovne znamke sega okoli leta 1970, ko je bil v ZDA svež in nekonvencionalni slog, zaradi katerega je bil rezultat povpraševanje po proizvodih, kot je Sebastian Professional. Ekstravagantne pričeske, divji način življenja in poudarek na kreativnost in stajling. To je bil predpogoj za blagovno znamko Sebastian Professional, ki je preplavila frizerske salone po vsem svetu. Ta nepričakovan razcvet se je začel predvsem s proizvodnjo odličnih izdelkov, kateri so napolnili želje vsake stranke.