Sebastian Professional Form

gel za lase z močnim utrjevanjem

Sebastian Professional Form gel za lase z močnim utrjevanjem
Sebastian Professional Form gel za lase z močnim utrjevanjem
Sebastian Professional Form gel za lase z močnim utrjevanjem
200 ml
12,20

Koda: SEB0004 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Sebastian Professional Form
200 ml | 12,20

Opis kozmetike Sebastian Professional Form

Opis:
Sebastian Professional Form Gel Forte je namenjen za ekstra močno fiksacijo pričeske. Privoščite si še bolj izrazito pričesko zahvaljujoč bisernemu sijaju. Svoje lase boste z gelom enostavno oblikovali in rezultat bo popolnoma utrjena pričeska. Posebna tekstura las ne obremenjuje, ne lepi in se enostavno izpere.
Nobenega omejevanja več ne bo pri oblikovanju pričesk. Znebite se konvencij in pritegnite pozornost s svojo originalno pričesko. Stiling kot od frizerja boste dosegli s pripravki od blagovne znamke Sebastian Professional.

Učinki:

  • ekstra močna utrditev pričeske
  • las ne obremenjuje
  • enostavno oblikovanje pričeske
  • biserni sijaj

Tip las:
Primeren za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:
Pripravek nanesite na z brisačo posušene lase in nato uredite s sušilcem v želen stil. Na suhe lase nanašajte gel, če hočete še večjo utrditev in ločenje posameznih pramenov.

Lastnosti

Konsistenca
gel

O blagovni znamki Sebastian Professional

Kozmetika Sebastian Professional | Sebastian Professional velja za eno izmed najbolj priljubljene lasne kozmetike hollywoodskih zvezd. Izvor blagovne znamke sega okoli leta 1970, ko je bil v ZDA svež in nekonvencionalni slog, zaradi katerega je bil rezultat povpraševanje po proizvodih, kot je Sebastian Professional. Ekstravagantne pričeske, divji način življenja in poudarek na kreativnost in stajling. To je bil predpogoj za blagovno znamko Sebastian Professional, ki je preplavila frizerske salone po vsem svetu. Ta nepričakovan razcvet se je začel predvsem s proizvodnjo odličnih izdelkov, kateri so napolnili želje vsake stranke.