Sebastian Professional Liquid Steelgel za lase z močno fiksacijo

Sebastian Professional Liquid Steel gel za lase z močno fiksacijo
Sebastian Professional Liquid Steel gel za lase z močno fiksacijo
150 ml

Koda: SEB0005 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Sebastian Professional Liquid Steel
Lastnosti

Opis:
Tekoče jeklo - to je primeren naslov gela Sebastian Professional Form Liquid Steel. S tem izdelkom izoblikujete popolnoma neuničljivo pričesko. Nič je ne ogrozi. Koncentriran gel zagotavlja maksimalno močno fiksacijo. Vaša pričeska bo odlično dolgo obstojna ves dan in lahko tudi celo noč. Odkrijte frizerske pripravke blagovne znamke Sebastian Professional iz serije Form, ki pri oblikovanju pričesk ne poznajo nobenih meja. Z gelom Liquid Steel bo vaša pričeska trda kot jeklo.

Učinki:

  • kovinski sijaj
  • vaše pričeske ne obremenjuje
  • popolna in neuničljiva utrditev

Tip las:
Primeren za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na vlažne lase in oblikujte po potrebi. Pri uporabi na suhe lase dobite ekstra močno utrditev.
Pomembno opozorilo:  po nanosu pripravka na lase ne uporabljajte kodralnika, likalnika niti sušilca.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Učinek
Definicija in tekstura, Fiksacija

O blagovni znamki Sebastian Professional

Kozmetika Sebastian Professional | Sebastian Professional velja za eno izmed najbolj priljubljene lasne kozmetike hollywoodskih zvezd. Izvor blagovne znamke sega okoli leta 1970, ko je bil v ZDA svež in nekonvencionalni slog, zaradi katerega je bil rezultat povpraševanje po proizvodih, kot je Sebastian Professional. Ekstravagantne pričeske, divji način življenja in poudarek na kreativnost in stajling. To je bil predpogoj za blagovno znamko Sebastian Professional, ki je preplavila frizerske salone po vsem svetu. Ta nepričakovan razcvet se je začel predvsem s proizvodnjo odličnih izdelkov, kateri so napolnili želje vsake stranke.

Recenzija Sebastian Professional Liquid Steel