Sebastian Professional Form

penasti utrjevalec za lase

Sebastian Professional Form penasti utrjevalec za lase
Sebastian Professional Form penasti utrjevalec za lase
Sebastian Professional Form penasti utrjevalec za lase
200 ml
15,90

Koda: SEB0006 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Sebastian Professional Form
200 ml | 15,90

Opis kozmetike Sebastian Professional Form

Opis:
Penasti utrjevalec Sebastian Professional Mousse Forte je namenjen za valovite in kodraste lase. S tem pripravkom bodo vaši valovi še dlje obstojni in jih boste imeli pod nadzorom. Posebno razvita pena za volumen in fiksacijo pričeske vsebuje aktivne snovi, ki so odporne na vročino, in ponuja zaščito pred UV sevanjem. Vaša pričeska bo prožna, naravna in popolnoma utrjena. Penasti utrjevalec las ne lepi in ne obremenjuje. Če hočete ukrotiti svoje kodre za ves dan, pena Sebastian Professional iz kolekcije Form je idealna izbira. S kakovostnimi izdelki svetovno znane blagovne znamke boste zagotovo zadovoljni.

Učinki:

  • prožni in dolgo obstojni kodri
  • močna fiksacija
  • dodaja volumen
  • ščiti pred vročino in UV sevanjem

Tip las:
Primeren za vse tipe las.

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte na umite, z brisačo posušene lase in pustite naravno posušiti. Lase lahko tudi posušite z diruzorjem in na ta način poudarite svoje kodre.

Lastnosti

Konsistenca
pena

O blagovni znamki Sebastian Professional

Kozmetika Sebastian Professional | Sebastian Professional velja za eno izmed najbolj priljubljene lasne kozmetike hollywoodskih zvezd. Izvor blagovne znamke sega okoli leta 1970, ko je bil v ZDA svež in nekonvencionalni slog, zaradi katerega je bil rezultat povpraševanje po proizvodih, kot je Sebastian Professional. Ekstravagantne pričeske, divji način življenja in poudarek na kreativnost in stajling. To je bil predpogoj za blagovno znamko Sebastian Professional, ki je preplavila frizerske salone po vsem svetu. Ta nepričakovan razcvet se je začel predvsem s proizvodnjo odličnih izdelkov, kateri so napolnili želje vsake stranke.