Semilac Paris UV Hybrid gel lak za nohte

2×
Semilac Paris UV Hybrid gel lak za nohte
Semilac Paris UV Hybrid gel lak za nohte

Opis izdelka Semilac Paris UV Hybrid
Lastnosti

Očarajte svojo okolico z negovanimi barvnimi nohti. Gel lak za nohte Semilac Paris UV Hybrid vašim nohtom daje dolgotrajen intenziven odtenek in očarljiv sijaj. Poleg tega ostanejo nohti popolnoma učvrščeni in bodo zaščiteni pred cepljenjem in lomljenjem.

Lastnosti:

  • nežni pigmenti za intenziven barvni odtenek
  • z učinkom gel nohtov
  • nohtom daje svetleč sijaj
  • dolga obstojnost
  • udobno in enostavno nanašanje
  • krepi in utrjuje nohte
  • deluje proti cepljenju in lomljenju

Navodilo za uporabo:
Na očiščene nohte z odstranjenim lakom najprej nanesite podlak Semilac Paris UV Hybrid Base. Nato nanesite gel lak za nohte Semilac Paris UV Hybrid in ga pustite, da se posuši pod UV-lučko. Nanesete ga lahko tudi v več plasteh, dokler učinek ne bo tak, kot ga želite. Na koncu nanesite nadlak Semilac Paris UV Hybrid Top in spet pustite, da se posuši pod UV-lučko.

Lastnosti

Odtenek
vijoličen, bordo
Tip laka
gel
Učinek
sijajen

O blagovni znamki Semilac Paris

Dobite popolne nohte skoraj brez truda! Poljska blagovna znamka Semilac Paris vam prinaša široko ponudbo gel lakov za permanentno manikuro kot iz salona! Blagovna znamka Semilac Paris je vodja na poljskem kozmetičnem trgu in zahvaljujoč svojemu poštenemu pristopu in kakovosti je pridobila zaupanje in priljubljenost pri strankah.

Nega za nohte Semilac Paris je namenjena za sodobne aktivne ženske, ki hočejo biti privlačne in hkrati ne potrebujejo zapravljati odvečnega časa zaradi zapletenega urejanja nohtov ali preživljati svoj prosti čas v kozmetičnem salonu. Z gel laki Semilac Paris dobite odlične nohte neposredno v udobju svojega doma.

Iz široke ponudbe si lahko izberete odtenek laka, ki ga želite! Asortiment blagovne znamke Semilac Paris vsebuje vse stile, od metaličnih in bisernih barv vse do mat izrazitih odtenkov.

Recenzija Semilac Paris UV Hybrid2