Sensodyne Repair & Protect Whiteningzobna pasta za beljenje zob za občutljive zobe

1×
Sensodyne Repair & Protect Whitening zobna pasta za beljenje zob za občutljive zobe
Sensodyne Repair & Protect Whitening zobna pasta za beljenje zob za občutljive zobe
3x75 ml
10,00

Koda: SES02852 | Na zalogi
1
DPD
petek 29. 5. 2020

Opis izdelka Sensodyne Repair & Protect Whitening
Lastnosti

Zobna pasta Sensodyne Repair & Protect Whitening je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom.

Lastnosti:

  • zmanjša občutljivost zob
  • bori se z zobno gnilobo in oblogami
  • krepi zobe
  • vzdržuje svež zadah
  • beli zobe

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki Sensodyne

Kozmetika Sensodyne | Sensodyne – le najboljše za občutljive zobe. Sensodyne je blagovna znamka izdelkov za ustno higieno, ki se osredotoči na stranke z občutljivimi zobmi. Prva zobna pasta Sensodyne z visoko vsebnostjo klorida, ki zagotavlja omrtvelost, je bila uvedena na trg leta 1961 v Združenih državah Amerike in je pomenila resničen napredek pri negi prekomerno občutljivih zob.
Občutljivi zobje predstavljajo zelo razširjen problem, ki lahko povzroča nevšečnosti. Človek z občutljivimi zobmi trpi pri porabi nekaterih napitkov in hrane, včasih jih sploh ne more zauživati. Občutljivost povzroča izpostavljen dentin, ki ga po navadi ščiti sklenina. Ko pride do kontakta z nečim izrazito vročim, hladnim, sladkim ali kislim, nastane draženje živčnih končičev, ki povzroča kratko, ostro bolečino.
Kalijev klorid, ki ga vsebujejo paste blagovne znamke Sensodyne, prodira k živčnim končičem in zmanjšuje razdraženje živcev. Stroncijev klorid hkrati mehanično maši cevke v dentinu, tako da dražljaji ne pridejo v stik z občutljivim živcem
S strani strokovnjakov cenjena blagovna znamka Sensodyne ponuja široko paleto posebnih zobnih past, med katere spada Repair & Protect, ki ozdravlja oslabljena mesta na zobeh, Rapid, ki prinaša olajšanje bolečine občutljivih zob do 60 sekund ali Sensodyne Pronamel, ki ščiti zobno sklenino pred jedkanjem s kislinami. Ponudbo dopolnjujejo še ustne vode, zobne krtačke in nitke najvišje kakovosti. Sensodyne prinaša kompleksno nego za končanje vašega trpljenja z občutljivimi zobmi.

Recenzija Sensodyne Repair & Protect Whitening