SensodyneRepair & Protect Whitening zobna pasta za beljenje zob za občutljive zobe

3×
Sensodyne Repair & Protect Whitening zobna pasta za beljenje zob za občutljive zobe
Sensodyne Repair & Protect Whitening zobna pasta za beljenje zob za občutljive zobe
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
9,90

Prihranite 10%
3x75 ml
8,90

Koda: SES02852 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 27. 9. 2021

Opis Sensodyne Repair & Protect Whitening
Lastnosti

Želite imeti nasmeh, na katerega boste po pravici ponosni? Belilna zobna pasta za občutljive zobe Sensodyne Repair & Protect Whitening je prava izbira, da boste zobe imeli kot biserčke. Poleg ohranjanja naravne beline zobovja pa premore najti občutljiva mesta na zobeh in preko njih ustvariti plast, podobno njihovi navadni strukturi, s tem pa znižati njihovo občutljivost. Pri uporabi dvakrat na dan pasta popravlja, krepi in ščiti vaše zobe.

Lastnosti:

  • zmanjša občutljivost zob
  • bori se z zobno gnilobo in oblogami
  • krepi zobe
  • vzdržuje svež zadah
  • prijazno beli zobe

Navodilo za uporabo:
Nanesite 2,5 cm dolg pas paste na zobno ščetko z mehkimi ščetinami. Zobe temeljito čistite najmanj eno minuto, in sicer dvakrat na dan, zjutraj in zvečer (toda ne več kot trikrat na dan). Zaužitje paste omejite na minimum.

Lastnosti

Učinek
beljenje

O blagovni znamki Sensodyne

Kozmetika Sensodyne | Sensodyne – le najboljše za občutljive zobe. Sensodyne je blagovna znamka izdelkov za ustno higieno, ki se osredotoči na stranke z občutljivimi zobmi. Prva zobna pasta Sensodyne z visoko vsebnostjo klorida, ki zagotavlja omrtvelost, je bila uvedena na trg leta 1961 v Združenih državah Amerike in je pomenila resničen napredek pri negi prekomerno občutljivih zob.
Občutljivi zobje predstavljajo zelo razširjen problem, ki lahko povzroča nevšečnosti. Človek z občutljivimi zobmi trpi pri porabi nekaterih napitkov in hrane, včasih jih sploh ne more zauživati. Občutljivost povzroča izpostavljen dentin, ki ga po navadi ščiti sklenina. Ko pride do kontakta z nečim izrazito vročim, hladnim, sladkim ali kislim, nastane draženje živčnih končičev, ki povzroča kratko, ostro bolečino.
Kalijev klorid, ki ga vsebujejo paste blagovne znamke Sensodyne, prodira k živčnim končičem in zmanjšuje razdraženje živcev. Stroncijev klorid hkrati mehanično maši cevke v dentinu, tako da dražljaji ne pridejo v stik z občutljivim živcem
S strani strokovnjakov cenjena blagovna znamka Sensodyne ponuja široko paleto posebnih zobnih past, med katere spada Repair & Protect, ki ozdravlja oslabljena mesta na zobeh, Rapid, ki prinaša olajšanje bolečine občutljivih zob do 60 sekund ali Sensodyne Pronamel, ki ščiti zobno sklenino pred jedkanjem s kislinami. Ponudbo dopolnjujejo še ustne vode, zobne krtačke in nitke najvišje kakovosti. Sensodyne prinaša kompleksno nego za končanje vašega trpljenja z občutljivimi zobmi.

Recenzija Sensodyne Repair & Protect Whitening2