Serge Lutens Arabie

parfumska voda uniseks 50 ml

Serge Lutens Arabie parfumska voda uniseks 50 ml
Serge Lutens Arabie parfumska voda uniseks 50 ml
50 ml

Koda: SER0141 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Serge Lutens Arabie
50 ml

Opis parfuma Serge Lutens Arabie

Uniseks parfumska voda Serge Lutens Arabie je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • začinjena dišava
  • sladka dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • predvsem za hladno vreme

Sestava

Sestava
benzoin, cedra, datelj, figa, kumina, lovor, mandarina, mira, muškatni orešček, nageljnove žbice, rozina, sandalovina, sušeno sadje
Vrsta dišave
lesne, orientalske

O blagovni znamki Serge Lutens

Vsestransko nadarjen umetnik Serge Lutens je danes znan zlasti po svojem edinstvenem ustvarjanju parfumov. Rodil se je leta 1942 in je že od otroštva izkazoval umetniško nadarjenost. Ukvarja se s fotografiranjem, snemanjem filmov, frizerstvom in je tudi zelo nadarjen modni oblikovalec. V prvi vrsti je svetovno znam umetnik na področju dišav in oblikovanja videza. Serge Lutens je svojo blagovno znamko ustanovil šele leta 2000. Prej je delal za blagovno znamko Shiseido. Njegovi parfumi imajo po vsem svetu za ene od najlepših in najbolj samosvojih. Za vzrok svojega uspeha smatra Serge prelomno obdobje, ko je bil kot vajenec sprejet v frizerski salon, kjer je začel preizkušati dekorativno kozmetiko. Iz tega izhajajo njegove originalne in v svojem času zelo ekstravagantne fotografije. Danes njegova zbirka parfumov vključuje že 55 posebnih kosov. Ne nazadnje je nujno omeniti, da umetnost v ustvarjanju Sergeja Lutensa je bila med letoma 2001 in 2004 nagrajena z nagrado Fifi za najbolj originalno koncepcijo parfumov.

Ocena Serge Lutens Arabie

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!