L’ORÉAL PROFESSIONNEL – SERIOXYL

SERIOXYL DENSER HAIR

SERUM ZA IZBOLJŠANJE RASTI LAS NA CM2

Serum izboljšuje rast las. Zagotavlja jim gostoto, jih krepi in spodbuja lasišče.

• Tehnologija Stemoxydine 5 %
Revolucionarna učinkovina ustvarja optimalno okolje za stimulacijo matičnih celic, s čimer podpira hitrejšo rast novih las.
• Neohesperidin
Močna antioksidacijska molekula, ki se nahaja v veliko agrumih, folikle las varuje pred oksidacijo in zagotavlja njihovo pravilno delovanje.
 

Nanos:
S pipeto enakomerno nanesemo do 8 odmerkov seruma neposredno na lasišče h koreninam. Vmasirajte s konicami prstov, ne spirajte. Uporabljajte vsak večer 3 mesece.

celotno besedilo skrij besedilo

SERIOXYL THICKER HAIR

SERUM ZA OKREPITEV IN POVEČANJE PREMERA LAS

Serum, namenjen za lase, ki jim primanjkuje gostote, krepi in povečuje volumen lasnega vlakna, in sicer s takojšnjim in kumulativnim dolgoročnim učinkom.
 
• Tehnologija Intra-Cylane
Zgosti in krepi strukturo znotraj lasnega vlakna, s čimer učvrsti celoten las.
 

Nanos:
Na vlažne lase enakomerno nanesite nekaj odmerkov črpalke. Pustite, da se naravno posuši ali posušite s sušilnikom. Uporabljajte najmanj 3 mesece, ker so rezultati seruma kumulativni – lasje se sčasoma bolj in bolj krepijo.

celotno besedilo skrij besedilo

SERIOXYL DENSER HAIR GELÉE

REŠITEV ZA KRATKE LASE

Gel serum neguje in vlaži lase, ki jim primanjkuje gostote, in spodbuja lasne mešičke. Neguje lasišče in zagotavlja, da so lasje videti bolj gosti.

• Tehnologija Stemoxydine 5%, glicerin
Ustvarja optimalno okolje za spodbujanje matičnih celic, s čimer pomaga novim lasem, da hitreje zrastejo.

Nanos:
S pipeto enakomerno nanesemo 4 odmerke gel seruma neposredno na lasišče h koreninam. Vmasirajte s konicami prstov, ne spirajte. Uporabljajte vsak večer 3 mesece.

celotno besedilo skrij besedilo


KAJ JE SERIOXYL?

  
Serioxyl je popoln strokovni program za zagotavljanje gostote in krepitev las ter spodbujanje lasišča.
 
Učinkovito se spopada z vsemi 4 znaki redčenja las – manjšo gostoto, manjšim volumnom, krhkim lasnim vlaknom in tankostjo lasnega vlakna.

celotno besedilo skrij besedilo

O BLAGOVNI ZNAMKI L’ORÉAL PROFESSIONNEL

L´Oréal Professionnel je premijska francoska blagovna znamka z dolgoletno tradicijo. Spada pod svetovno znano družbo L'Oréal, ki jo je leta 1909 ustanovil Eugène Schueller. Že več kot sto let pomaga strankam odkriti svojo značilno lepoto in samozavest. V njen širok portfelj spadajo izdelki profesionalne lasne kozmetike od barvanja, nege za lase, do končnega oblikovanja, ki jih uporabljajo frizerji in oblikovalci po vsem svetu. Izdelki L´Oréal Professionnel se razvijajo s pomočjo najnovejših inovativnih tehnologij v sodelovanju s TOP frizerji. Poleg tega je L´Oréal Professionnel del pomembnih modnih revij po svetu, s čimer narekuje nove trende. Odkrijte skrivnost lepih las in si privoščite profesionalno nego z L´Oréal Professionnel.

Najbolj prodajani