Sesderma Hidraven

čistilna emulzija za obraz in telo

Sesderma Hidraven čistilna emulzija za obraz in telo
19,95

Prihranite 10%
300 ml
17,95

Koda: SED3333 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 22. 5. 2019
Sesderma Hidraven
300 ml | 17,95

Opis kozmetike Sesderma Hidraven

Krema za prhanje Sesderma Hidraven bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila.

Lastnosti:

  • hrani in neguje kožo

Navodilo za uporabo:
Primerno za vsakodnevno uporabo.

Lastnosti

Konsistenca
emulzija
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Sesderma

Leta 1989 je ekipa profesionalcev z dermatološkimi in farmacevtskimi izkušnjami ustanovila kozmetično blagovno znamko Sesderma. Na osnovi neposrednega stika z bolniki so razvili posebne izdelke, ki so namenjeni za posamezne težave s kožo. Sesderma je bilo prvo farmacevtsko podjetje v Španiji, ki je začelo razvijati kreme z glikolno kislino.

Zahvaljujoč bogatim izkušnjam, ki jih je podjetje Sesderma dobilo zaradi povratnih informacij od svojih strank, danes ponuja široko paleto izdelkov v različnih kozmetičnih linijah. Blagovna znamka stalno izvaja raziskave in izkorišča tehnološki napredek, da bi lahko svojim strankam ponudila le najboljše za njihove potrebe.

Visoko kakovostne kozmetične pripravke danes prodajajo v več kot 40 državah sveta in zanimanje zanje stalno narašča. Blagovna znamka Sesderma je osvojila celo vrsto prestižnih nagrad. Poskusite tudi vi posebne izdelke od blagovne znamke Sesderma, ki razumejo vaše potrebe!