Sex and the City

Parfumi Sex and the City so navdihnjeni z New Yorkom in seveda s kultno nanizanko Seks v mestu.

 

Avtorji nanizanke so se odločili, da njeno priljubljenost izkoristijo tudi izven filmske industrije in so navdušenim gledalcem ponudili tudi ekskluzivne originalne parfume. Dišeče kompozicije upodabljajo hrupno življenje v velemestu, temperament, čutnost in neodvisnost.

Dišave so zaprte v stilskih stekleničkah in simbolizirajo hrepenenje po življenju s polno paro. Spadajo med dišave, ki jih ne imenujemo univerzalne. Njihov značaj je namreč res nezamenljiv in dobro ustreza posameznim priložnostim. Na primer luksuzni parfum Sex and the City „Sex and the City“ je primeren zlasti za večerno nošenje – v družbo prijateljev ali na zabave. Vsebuje združitev sladkih jagod, mandarine, pomaranče in ribeza. Cvetlično sestavino ustvarjajo gardenija, jasmin in pomarančevec. V zaključku igrajo glavno vlogo sandalovina, jantar in karamel.

Za podobno priložnost je namenjen tudi parfum Sex and the City „By Night“. Popolnoma poudari vašo osebnost in naredi iz vas zvezdo večera. Parfum je pripravljen očarati vse temperamentne in dinamične ženske. Sex and The City „Sunrise“ je nasprotno dišava, ki spominja na s soncem dišeč dan, zajtrk v kavarni in dan, nabit z doživetji. Gre za dišavo, ki je primerna za dnevno nošenje. Je sestavljena iz svežih tonov mandarine, breskve, bergamotke in sočnih rdečih plodov. Leta 2014 je bila na trg uvedena dišava Sex and The City „Sunset“, ki je navdihnjena z vzhodom in zahodom sonca v New Yorku. Značilna je za njo eleganca ter kombinacija čutnosti in nežnosti. Zelo dobro dodaja občutek edinstvenosti in zvesto vas bo spremljala ves dan, od jutra vse do večera.

Čeprav so glavne junakinje nanizanke Seks v mesu v prvi vrsti ženske, ustvarjalci ne pozabljajo niti na moške in isti pristop so izbrali pri izdelavi parfumov. Moškim bo prišel prav sveže začinjen Sex in The City Sharp, eleganten Sex in The City Smart ali možat Sex In The City Style.

Navdihnite se z življenjem junakov iz nanizanke Seks v mestu. Uživajte v vznemirljivih trenutkih, zaviti v edinstvene vonje dišav Sex and the City. Zagotovo boste cenili ne le dišeče kompozicije, temveč tudi resnično stilske stekleničke in zelo prijazne cene.

celotno besedilo skrij besedilo

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Darila in akcije

Kategorije

Kolekcije