Shaik Opulent Shaik Blue No.77parfumska voda za moške

Shaik Opulent Shaik Blue No.77 parfumska voda za moške
Shaik Opulent Shaik Blue No.77 parfumska voda za moške
100 ml
189,00

Koda: SHO0254 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Shaik Opulent Shaik Blue No.77 parfumska voda za moške
| 1 kos | 189,00
DPD
torek 22. 10. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Shaik Opulent Shaik Blue No.77
Sestava

Orientalska parfumska voda Shaik Opulent Shaik Blue No.77 je izziv za samozavestne in elegantne moške. Primerna je za uporabnike, ki dajejo prednost originalnosti, prefinjenosti in nenavadnemu esencialnemu doživetju. Za to bo poskrbelo veliko pikantnih, toplih in hkrati svežih tonov.
Shaik Opulent Shaik Blue No.77 je parfumska voda z izrazitim in eksotičnim pridihom. Gre za dišavo, v kateri dišijo vanilja, cimet, pačuli in številne druge sestavine. Vonj te dišave naredi iz vašega navadnega vedenja čutno in zanimivo igro. Doživite esencialne trenutke, po katerih že dolgo hrepenite.

Sestava

Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Shaik

Podjetje Shaik je bilo ustanovljeno leta 2007 v Bahrajnu. Osredotoča se na tvorbo razkošnega nakita, daril in modnega blaga ter prvovrstnih parfumov, ki so namenjeni za najbolj zahtevne stranke – tako za ženske kot za moške. Shaik si po svojih lastnih besedah prizadeva za združitev romantike Orienta in praktičnosti Zahoda – za zgraditev čustvenega in intelektualnega mostu med dvema zelo različnima svetoma. In mu uspeva.

Shaik je skrivnostni princ puščave – lep in močan, neviden in vseprisoten. Razdeljuje bogatost in blagoslove vsem, ki imajo srečo in se z njim srečajo ... Shaik je linija izredno strastnih in romantičnih dišav, ki so se rodile v državi pravljičnih sipin, žarečega sonca in mistična Drevesa življenja, ki že nekaj stotin let raste sredi izsušene puščave brez enega samega vodnega vira.

Vsi parfumi Shaik so ročno izdelani iz najbolj dragocenih francoskih sestavin, in sicer v arabskem stilu. Samostojne omembe so vredne tudi prelestne stekleničke, ki so okrašene s srebrom in kristali Swarovski (Classic editions) ali z zlatom, safirji in diamanti (Precious editions). Blagovna znamka Shaik zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo resničen luksuz ne glede na ceno in so podlegli čaru Orienta ter hočejo zase le najboljše.

Recenzija Shaik Opulent Shaik Blue No.77

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!