Shiseido Sun Care Clear Stick UV Protector WetForce

krema za sončenje v paličici SPF 50+

Shiseido Sun Care Clear Stick UV Protector WetForce krema za sončenje v paličici SPF 50+
Shiseido Sun Care Clear Stick UV Protector WetForce krema za sončenje v paličici SPF 50+
15 ml
27,90

Koda: SHI03380 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
Shiseido Sun Care Clear Stick UV Protector WetForce
15 ml | 27,90

Opis izdelka Shiseido Sun Care Clear Stick UV Protector WetForce

Zaščitni pripravek za sončenje Shiseido Sun Care Clear Stick UV Protector WetForce je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu.

Lastnosti:

  • ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja
  • lahko se uporablja za obraz in telo
  • pripravek je vodoodporen

Navodilo za uporabo:
Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Zaščitni faktor
zelo visoka zaščita (SPF 50+)

O blagovni znamki Shiseido

Poudarite svojo lepoto s kozmetiko in parfumi Shiseido! Ali iščete kakovostne pripravke za nego svoje kože, dekorativno kozmetiko, lasno kozmetiko ali očarljiv parfum, vam blagovna znamka Shiseido v svojem asortimentu ponuja vse, kar potrebujete za svojo lepoto in privlačnost. Del ponudbe Shiseido so tudi zelo kakovostni izdelki ne samo za ženske, temveč tudi za moške. Ta edinstvena blagovna znamka luksuzne kozmetike izhaja iz Japonske in nastala je že leta 1872. Zaradi tega je smatrana za enega od najstarejših proizvajalcev kakršnihkoli izdelkov za nego kože na svetu. Že od začetka nastanka podjetja upoštevajo njegovi zaposleni visok standard raziskovalnih metod in pripravke Shiseido nenehno prenavljajo in izboljšajo. Kozmetika Shiseido je visoko kakovostna in učinkovita. Popolnoma združuje orientalsko kulturo in napredne tehnologije in na ta način poudarja vašo naravno lepoto. Parfumi Shiseido se odlikujejo z izbrano sestavo in odlično prefinjenostjo. Njihova aroma je samosvoja in zelo zapeljiva. Poudarite svojo privlačnost in stavite na resnično kakovostno blagovno znamko luksuzne japonske kozmetike Shiseido!