Shiseido Makeup Synchro Skin Illuminator

tekoči osvetljevalec

Shiseido Makeup Synchro Skin Illuminator tekoči osvetljevalec
Shiseido Makeup Synchro Skin Illuminator tekoči osvetljevalec
38,00

Prihranite 20%
odtenek Rose Gold 40 ml
30,37

Koda: SHI03796 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 24. 7. 2019
Shiseido Makeup Synchro Skin Illuminator
odtenek Rose Gold 40 ml | 30,37

Opis izdelka Shiseido Makeup Synchro Skin Illuminator

Svojemu obrazu dajte sij, ki se mu ne bo dalo upreti, s tekočim osvetljevalcem Shiseido Synchro Skin. Vaša koža bo takoj videti spočita, osvetljena in zdrava.

Lastnosti:

  • obrazu daje naravni sij in spočit videz
  • pristaja k vsakemu odtenku in tipu kože, vključno z mastno
  • lahko uporabljate samostojno ali kot dodatek naravnost v make up
  • dermatološko testiran

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na predele, ki jih na obrazu želite naravno osvetliti – na lične kosti, pod obrvi ali nad ustnice. Ni treba fiksirati s pudrom.
Za nežen učinek zdravo osvetljenega obraza lahko kapljico osvetljevalca zmešate tudi s svojo priljubljeno vlažilno kremo ali z make upom in nanesete skupno na celoten obraz.

Lastnosti

Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Shiseido

Poudarite svojo lepoto s kozmetiko in parfumi Shiseido! Ali iščete kakovostne pripravke za nego svoje kože, dekorativno kozmetiko, lasno kozmetiko ali očarljiv parfum, vam blagovna znamka Shiseido v svojem asortimentu ponuja vse, kar potrebujete za svojo lepoto in privlačnost. Del ponudbe Shiseido so tudi zelo kakovostni izdelki ne samo za ženske, temveč tudi za moške. Ta edinstvena blagovna znamka luksuzne kozmetike izhaja iz Japonske in nastala je že leta 1872. Zaradi tega je smatrana za enega od najstarejših proizvajalcev kakršnihkoli izdelkov za nego kože na svetu. Že od začetka nastanka podjetja upoštevajo njegovi zaposleni visok standard raziskovalnih metod in pripravke Shiseido nenehno prenavljajo in izboljšajo. Kozmetika Shiseido je visoko kakovostna in učinkovita. Popolnoma združuje orientalsko kulturo in napredne tehnologije in na ta način poudarja vašo naravno lepoto. Parfumi Shiseido se odlikujejo z izbrano sestavo in odlično prefinjenostjo. Njihova aroma je samosvoja in zelo zapeljiva. Poudarite svojo privlačnost in stavite na resnično kakovostno blagovno znamko luksuzne japonske kozmetike Shiseido!