Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush čopič za korektor

Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush čopič za korektor
Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush čopič za korektor
Brezplačna dostava
30,00

Koda: SHI05167 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush

Doživite občutek natančno uporabljenega korektorja. Brezhibni rezultat zagotavlja čopič za korektor Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush s posebej zaobljeno in zoženo obliko, ki omogoča enostaven nanos tudi na predelu pod očmi. Valjasta oblika čopiča na vaši koži vedno ustvari odličen videz.

Lastnosti:

  • zahvaljujoč ergonomskemu dizajnu ga udobno primete v roke
  • rokodelsko izdelan čopič s tradicionalno japonsko natančnostjo
  • s tehnologijo Hidden Core narahlo razmaže tako kremaste kot tekoče pudre
  • lahko se uporablja tudi za nanos drugih kozmetičnih izdelkov
  • ročno izdelan

Sestava:

  • 100-% sintetične ščetine – zelo dolgo ohranijo svojo obliko

Kako uporabljati:
Na obraz nanesite svoj priljubljen korektor in uporabite čopič. Ali pa nanesite korektor na čopič in ga uporabite na želenih mestih. Po uporabi čopič obrišite v robček.

Nasvet Notina:
Čopič naj bo s pravilnim vzdrževanjem vedno pripravljen za uporabo. Umijte ga z nežnim milom in pod tekočo vodo z njega odstranite vse nakopičeno. Čopič osušite s čisto brisačo, ga položite na suho površino in pustite, da se posuši.

O blagovni znamki Shiseido

Luksuzna japonska kozmetika Shiseido že več kot 140 let opredeljuje osnutek lepote. Filozofija znamke izhaja iz prepričanja, da lepota ni le vizualna slika, ampak predvsem občutek.

Znamko spremlja bogata zgodovina. Od samega začetka črpa najboljše iz zahodne kozmetike in se hkrati sklicuje na tradicionalne azijske vrednote. Ikoničnega značaja pa je kozmetika Shiseido ne samo zaradi brezčasnih izdelkov in dolgoletne tradicije, temveč tudi zaradi uspešnih inovacij. Družba se nenehno posveča razvoju novih tehnologij na področju nege obraza in z leti je v teh raziskavah postala pomembna avtoriteta.

Kar se kakovosti in sofisticirane sestave pripravkov pa tudi upoštevanja okoljskih načel tiče, se Shiseido nahaja visoko nad standardom. Naj izberete parfum Shiseido, enega od luksuznih pripravkov za nego obraza, ličila Shiseido, ali na primer kremo za sončenje Shiseido – ta vrhunska kozmetika iz Japonske bo za vas vedno odlično poskrbela in dobili boste občutek naravne lepote.

Recenzija Shiseido TSUTSU FUDE Concealer Brush