Preskoči na glavno vsebino

Shu Uemura Art of Hair
Yūbi Blonde

Vaša blond v absolutni popolnosti

Shu Uemura Art of Hair prihaja z visoko učinkovito profesionalno recepturo, obogateno s trajnostno pridelano japonsko belo potoniko in z edinstvenim hladnim pigmentom, razvitim na Japonskem. Yūbi (japonsko plemenitost) blonde zaustavi čas, vašo blond pa pusti v stanju absolutne popolnosti: ohranja hladen blond odtenek, zagotavlja naravni sij, lasna vlakna pa revitalizira od korenin do konic.

 

Za ledeno hladno platinasto blond

Zaustavite čas in si ohranite svojo ledeno hladno platinasto blond. S pomočjo šampona odpravite neželene tople nianse, po zaslugi maske pa odkrijte najhladnejši blond odtenek. Vaši blond lasje bodo nahranjeni, naravno sijoči in tako mehki!

Za dolgoobstojne pramene in balayage

Poudarite svoje pramene ali balayage z lepo naravnim leskom s posvetlitvenim šamponom Yūbi blonde in odpravite neželene rumene odtenke s pomočjo maske iz iste linije, ki lase hkrati nahrani in zgladi.

 

Za presunljivo srebrno sivo

Čas je, da pokažete svoje popolnoma srebrne lase. Nevtralizirajoči vijoličen šampon odpravi neželene bakrene odtenke, balzam Yūbi blonde pa obnovi in zgladi lasno vlakno.

 

Vsakodnevna nega za vse tipe blond las

Dajte svojim lasem samo to, kar dejansko potrebujejo. Posvetlitveni šampon lase nežno čisti, odstranjuje vso umazanijo in lasem zagotavlja naravni sijaj. Balzam lasna vlakna obnavlja od korenin do konic, lasem pa daje razkošno mehkobo.


O japonski beli potoniki

Bela potonika ‘shakuyaku’ se pridobiva v gorah okoli Niigate na Japonskem. Shu Uemura Art of Hair je poklon vključitve japonskih kmetov v zavedno pridobivanje belih potonik: nabira se vedno samo polovica pridelka, da bi druga polovica imela možnost trajno cveteti. Obiranje poteka ročno, in sicer samo od maja do junija.

O japonskem hladnem pigmentu

Blagovna znamka Shu Uemura Art of Hair ima svoje korenine v utemeljeni želji po iskanju najbolj sijočih barv, ki jo je imel gospod Shu Uemura, zato pa je izbrala tehnologijo pigmenta, uporabljeno v kolekciji ličenja. Za blagovno znamko Shu Uemura ga ekskluzivno proizvaja vodilni japonski proizvajalec črnil in barvil. Z vrhunskimi tehnologijami proizveden pigment je gladke homogene oblike in dosega intenzivnejšo hladno barvo kot navaden pigment.