Shu Uemura Blow Dry BeautifierBB krema za tanke lase

Shu Uemura Blow Dry Beautifier BB krema za tanke lase
Shu Uemura Blow Dry Beautifier BB krema za tanke lase
150 ml
43,90

Koda: SHU01883 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Shu Uemura Blow Dry Beautifier BB krema za tanke lase
| 1 kos | 43,90
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis izdelka Shu Uemura Blow Dry Beautifier

Pripravek za toplotno oblikovanje las Shu Uemura Blow Dry Beautifier zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote.

Lastnosti:

  • predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las
  • gladi lasna vlakna
  • bori se proti kodranju
  • poenostavlja oblikovanje

Navodilo za uporabo:
Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase. Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip las
za vse vrste las
Učinek
Glajenje in ravnanje las, Preventivna nega proti razcepljenim konicam, Zaščita pred vročino (sušilec, kodralnik, likalnik)

O blagovni znamki Shu UemuraLegendarna japonska blagovna znamka Shu Uemura premaguje meje ustvarjanja lepote že več kot 50 let. Podjetje Shu Uemura je poimenovano po svojem ustanovitelju, ki je zahvaljujoč svojemu pionirskemu duhu postal slaven zaradi ustvarjanja avantgardnega make-upa in pričesk v svetu filmov. Filozofija blagovne znamke Shu Uemura je splošen pristop do lepote. Samoten ustanovitelj se je namreč držal misli, da lep make-up se začenja z lepo kožo. Kozmetika Shu Uemura izkorišča edinstveno kombinacijo narave, znanosti in umetnosti. Prelomne tehnologije in posebne formule lahko obnovijo resnično lepoto vsake ženske.

S svojim nenehnim navdušenjem za ustvarjanje inovacij na področju nege kože in make-upa, se je Uemura odločil leta 2007 razširiti svoj asortiment s prvovrstnimi lasnimi izdelki. Njegov cilj je bilo opozoriti na umetnostno stran frizerskih storitev kot možnost razširjenja ženske lepote. Blagovna znamka Shu Uemura omogoča vsakemu uporabniku, da bi postal resnični umetnik in ustvarjalec svojega lastnega izraza.

Recenzija Shu Uemura Blow Dry Beautifier