Shu Uemura Master Wax

vosek za lase za fiksacijo in obliko

Shu Uemura Master Wax vosek za lase za fiksacijo in obliko
Shu Uemura Master Wax vosek za lase za fiksacijo in obliko
Shu Uemura Master Wax vosek za lase za fiksacijo in obliko
75 g
29,00

Koda: SHU0038 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
Shu Uemura Master Wax
75 g | 29,00

Opis kozmetike Shu Uemura Master Wax

Vosek za lase Shu Uemura Master Wax popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.

Lastnosti:

  • poudarja naravni sijaj las
  • elegantno gladi
  • enostavno ustvari želeno pričesko

Navodilo za uporabo:
Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.

Lastnosti

Konsistenca
vosek
Učinek
Sijaj in mehkoba, Večji volumen las

O blagovni znamki Shu UemuraLegendarna japonska blagovna znamka Shu Uemura premaguje meje ustvarjanja lepote že več kot 50 let. Podjetje Shu Uemura je poimenovano po svojem ustanovitelju, ki je zahvaljujoč svojemu pionirskemu duhu postal slaven zaradi ustvarjanja avantgardnega make-upa in pričesk v svetu filmov. Filozofija blagovne znamke Shu Uemura je splošen pristop do lepote. Samoten ustanovitelj se je namreč držal misli, da lep make-up se začenja z lepo kožo. Kozmetika Shu Uemura izkorišča edinstveno kombinacijo narave, znanosti in umetnosti. Prelomne tehnologije in posebne formule lahko obnovijo resnično lepoto vsake ženske.

S svojim nenehnim navdušenjem za ustvarjanje inovacij na področju nege kože in make-upa, se je Uemura odločil leta 2007 razširiti svoj asortiment s prvovrstnimi lasnimi izdelki. Njegov cilj je bilo opozoriti na umetnostno stran frizerskih storitev kot možnost razširjenja ženske lepote. Blagovna znamka Shu Uemura omogoča vsakemu uporabniku, da bi postal resnični umetnik in ustvarjalec svojega lastnega izraza.