Shu Uemura Sheer Lacquer

lak za lase za valovite lase

Shu Uemura Sheer Lacquer lak za lase za valovite lase
Shu Uemura Sheer Lacquer lak za lase za valovite lase
300 ml
24,00

Koda: SHU0041 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Shu Uemura Sheer Lacquer
300 ml | 24,00

Opis izdelka Shu Uemura Sheer Lacquer

Lak za lase Shu Uemura Sheer Lacquer bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi.

Lastnosti:

  • temeljito utrdi vse tipe las in pričesk
  • ne lepi las in daje pričeski naraven videz
  • ščiti pred UV-sevanjem

Navodilo za uporabo:
Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.

Lastnosti

Konsistenca
pršilo
Učinek
Fiksacija, Sijaj in mehkoba

O blagovni znamki Shu UemuraLegendarna japonska blagovna znamka Shu Uemura premaguje meje ustvarjanja lepote že več kot 50 let. Podjetje Shu Uemura je poimenovano po svojem ustanovitelju, ki je zahvaljujoč svojemu pionirskemu duhu postal slaven zaradi ustvarjanja avantgardnega make-upa in pričesk v svetu filmov. Filozofija blagovne znamke Shu Uemura je splošen pristop do lepote. Samoten ustanovitelj se je namreč držal misli, da lep make-up se začenja z lepo kožo. Kozmetika Shu Uemura izkorišča edinstveno kombinacijo narave, znanosti in umetnosti. Prelomne tehnologije in posebne formule lahko obnovijo resnično lepoto vsake ženske.

S svojim nenehnim navdušenjem za ustvarjanje inovacij na področju nege kože in make-upa, se je Uemura odločil leta 2007 razširiti svoj asortiment s prvovrstnimi lasnimi izdelki. Njegov cilj je bilo opozoriti na umetnostno stran frizerskih storitev kot možnost razširjenja ženske lepote. Blagovna znamka Shu Uemura omogoča vsakemu uporabniku, da bi postal resnični umetnik in ustvarjalec svojega lastnega izraza.