Sisley Phyto-Sourcils Design svinčnik za obrvi 3v1

Sisley Phyto-Sourcils Design svinčnik za obrvi 3v1
Sisley Phyto-Sourcils Design svinčnik za obrvi 3v1
Brezplačna dostava
odtenek 1 Cappuccino 2 x 0,2 g
40,75

Koda: SIS0681 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Kupite vsaj tri kozmetične izdelke in boste prejeli popust 10 %. Popust vam avtomatično odštejemo v košarici. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
torek 2. 3. 2021

Opis izdelka Sisley Phyto-Sourcils Design

Trije izdelki v enem – to je edinstven svinčnik za obrvi Sisley Phyto Sourcils Design. Omogoči vam, da imate krtačko za obrvi, svinčnik in osvetljevalec vedno pri roki in da svojim obrvem posvetite nego, ki si jih zaslužijo.

Lastnosti:

  • grafit izriše popolno obliko točno po vaših predstavah
  • krtačka obrvi počeše in zgladi
  • osvetljevalec pod obrvmi razžari vaš pogled in ličenju daje profesionalen videz

Sestava:

  • akacijev vosek – obrvem daje potrebna hranila
  • kamelijevo olje – neguje obrvi in kožo

Navodilo za uporabo:
Počešite obrvi s krtačko v smeri navzgor. Prostor med dlačicami zapolnite s svinčnikom s kratkimi potegi in izrišite želeno obliko. Ličenje zaključite z nanosom osvetljevalca tesno pod obokom obrvi.

O blagovni znamki Sisley

p>Parfumi Sisley | Kozmetika Sisley, ki je pogosto imenovana s polnim imenom Sisley Paris izhaja iz čudovitega območja Blois, v katerem se proizvaja. Ustanovitelj blagovne znamke Sisley je postal zelo spoštovan grof Hubert d'Ornano, ki je segal med odkritelje številnih pomembnih rastlinskih vrst po vsem svetu. Zaradi tega znanja se je leta 1976 odločil, da ustanovi podjetje Sisley, ki je postalo eden od največjih proizvajalcev luksuznih parfumov in kozmetike na svetu. Prednost teh izdelkov je predvsem v uporabi eteričnih olj, ki so obogateni z naravnimi sestavinami različnih rastlinskih vrst. Izdelki Sisley prinašajo učinkovito povezavo med človekom in naravo.

Recenzija Sisley Phyto-Sourcils Design