Sisley Soir de Lune

parfumska voda za ženske 100 ml

Sisley Soir de Lune parfumska voda za ženske 100 ml
Sisley Soir de Lune parfumska voda za ženske 100 ml
Sisley Soir de Lune parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
154,50

Koda: SIS0038 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 24. 10. 2018
Sisley Soir de Lune
100 ml | 154,50

Opis parfuma Sisley Soir de Lune

Sisley Soir de Lune je elegantna, intenzivna in sadna dišava za romantične ženske. Magična dišava spominja na luno na nočnem nebu. Uporabnice parfuma Soir de Lune so čutne in skrivnostne. Naravna lepota takšnih žensk bo pritegnila oko vsakega moškega. Dišava se skriva v originalni steklenički.

Očarljiva in romantična dišava Sisley Soir de Lune je ustvarjena iz kakovostnih naravnih esenc. Zgornje note so sestavljene iz mimoze. V srcu se skriva sladki med. Osnova vsebuje eksotično sandalovino. Ta ekskluzivni parfum Sisley je posebej zasnovan za večerno nošenje ob družbi.

Dišava za ženske Soir de Lune od blagovne znamke Sisley vas bo očarala in vam dodala magično privlačnost.

Sestava

Bazne note
med
Srčne note
sandalovina
Zgornje note
sramežljivka
Vrsta dišave
cipresne, cvetlične

O blagovni znamki Sisley

Parfumi Sisley | Kozmetika Sisley, ki je pogosto imenovana s polnim imenom Sisley Paris izhaja iz čudovitega območja Blois, v katerem se proizvaja. Ustanovitelj blagovne znamke Sisley je postal zelo spoštovan grof Hubert d'Ornano, ki je segal med odkritelje številnih pomembnih rastlinskih vrst po vsem svetu. Zaradi tega znanja se je leta 1976 odločil, da ustanovi podjetje Sisley, ki je postalo eden od največjih proizvajalcev luksuznih parfumov in kozmetike na svetu. Prednost teh izdelkov je predvsem v uporabi eteričnih olj, ki so obogateni z naravnimi sestavinami različnih rastlinskih vrst. Izdelki Sisley prinašajo učinkovito povezavo med človekom in naravo.