Smells Like SpellsEir pršilo za dom

Smells Like Spells Eir pršilo za dom
Smells Like Spells Eir pršilo za dom
Novost
Brezplačna dostava
200 ml
59,00

Koda: SML02274 | 4 kos na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Smells Like Spells Eir
Sestava

Pršilo za dom Smells Like Spells Eir z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete.

Lastnosti:

  • začinjena aroma
  • lesna dišava
  • sveža dišava

Sestava:

  • z vsebnostjo eteričnih olj

Navodilo za uporabo:
Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Pomembna opozorila

Hraniti zunaj dosega otrok. Temeljito izperite. Vnetljivo. Lahko povzroči preobčutljivost ob stiku s kožo.
Celotno besedilo

Sestava

Sestava
laški smilj, bergamotka, cedra, meta
Vrsta dišave za dom
lesna, sveža, začimbna

O blagovni znamki Smells Like Spells

Pustite, da v vaše življenje vstopi nekaj čarovnije. Smells Like Spells so originalne, ročno izdelane dišeče svečke in razpršilci arome, ki združujejo človeško modrost ter najnovejše postopke sodobnega parfumerstva.

Latvijska blagovna znamka zelo pazi, da so njeni izdelki videti nežno in elegantno. To je tudi razlog, da so razpršilci arome in svečke Smells Like Spells izdelane samo iz povsem naravnih sestavin. Glavno vlogo imajo les, lan in sojin vosek. Poleg tega imajo izdelki vedno edinstveno dišavo, izdelano v skladu s tradicionalno aromaterapijo, ki izkorišča pozitivne učinke zelišč in začimb. S svojim čarobnim značajem vašemu vsakdanu dodajo nevsakdanjo čarobno moč.

Vse svečke in razpršilci arome Smells Like Spells so imena dobili po likih iz nordijske mitologije. Ta je že tradicionalno povezana z enkratno duhovno močjo in vam pomaga v življenje privabiti prav to, kar potrebujete. Pa naj še kdo reče, da čarovnija ne obstaja.

Recenzija Smells Like Spells Eir