Smells Like SpellsEssential Oil Geranium eterično olje

Smells Like Spells Essential Oil Geranium eterično olje
Smells Like Spells Essential Oil Geranium eterično olje
Novost
5 ml
14,00

Koda: SML02263 | 1 kos na zalogi
1
DPD
četrtek 21. 10. 2021

Opis Smells Like Spells Essential Oil Geranium
Sestava

Pustite, da se v aroma difuzorju razvije eterično dišeče olje Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood, da vam bo pomagalo do prijetnega počutja telesa in duše. Dišava cedre je znana po svojih pomirjajočih in krepilnih učinkih. Obdajte se z njo, kadar vas prevzamejo negativni občutki, kot sta strah in jeza, ali če težko zaspite. Cedri se pripisuje sposobnost, da izboljša vodstvene sposobnosti in samozavest. Z njo si privoščite skoraj aromaterapevtsko doživetje.

Lastnosti:

  • eterično olje, primarno namenjeno za inhalacijo
  • primerno za aroma difuzor ali aroma lučko
  • lahko uporabite samostojno kot sestavni del dišečih mešanic
  • priloženi so tudi recepti za mešanice eteričnih olj
  • pakiranje vsebuje tudi preproste meditacijske ali afirmacijske rituale

Duhovni učinki eteričnega olja:

  • vnaša harmonijo v bivanje
  • pomaga razvijati mladostnost
  • varuje pred negativno energijo
  • pomaga končati toksične medčloveške odnose

Kako uporabljati:
Eterično olje Smells Like Spells Essential Oil Atlas Cedarwood se uporablja po kapljicah. Lahko ga uporabite v aroma difuzorju ali v aroma lučki. Dišeče olje lahko uporabljate tudi drugače: nanesite na primer nekaj kapljic na robček in ga dajte v predal s perilom, da blago odišavite tekstil.

Notinov nasvet:
Priskrbite si k olju Cedarwood še druga dišeča olja Smells Like Spells in ustvarite edinstveno magično mešanico za ustvarjanje domače harmonije, mešanico za zaščito, za mladost ali mešanico s čistilnim učinkom.

Sestava

Sestava
krvomočnica
Vrsta dišave za dom
cvetlična

O blagovni znamki Smells Like Spells

Pustite, da v vaše življenje vstopi nekaj čarovnije. Smells Like Spells so originalne, ročno izdelane dišeče svečke in razpršilci arome, ki združujejo človeško modrost ter najnovejše postopke sodobnega parfumerstva.

Latvijska blagovna znamka zelo pazi, da so njeni izdelki videti nežno in elegantno. To je tudi razlog, da so razpršilci arome in svečke Smells Like Spells izdelane samo iz povsem naravnih sestavin. Glavno vlogo imajo les, lan in sojin vosek. Poleg tega imajo izdelki vedno edinstveno dišavo, izdelano v skladu s tradicionalno aromaterapijo, ki izkorišča pozitivne učinke zelišč in začimb. S svojim čarobnim značajem vašemu vsakdanu dodajo nevsakdanjo čarobno moč.

Vse svečke in razpršilci arome Smells Like Spells so imena dobili po likih iz nordijske mitologije. Ta je že tradicionalno povezana z enkratno duhovno močjo in vam pomaga v življenje privabiti prav to, kar potrebujete. Pa naj še kdo reče, da čarovnija ne obstaja.

Recenzija Smells Like Spells Essential Oil Geranium